Sallai Nóra férje tehetetlenül szenvedhet: kisfia meghalt, felesége élet-halál között

tragédia Sallai Nóra balesete Sallai Nóra kisfia makai gábor
Gyászolja a kisfiát, miközben felesége életéért imádkozik. Sallai Nóra férje a gyász, a félelem, a bizakodás és a kilátástalanság poklában őrlődhet.

Sallai Nóra és kisfia balesete az egész országot megrázta. A színésznő két hete mélyaltatásban van élet és halál között, az ötéves gyerek a kórházban meghalt. Belegondolni is szörnyű, mit érezhet ilyenkor a szerető férj és apa. Makai Gábor, klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta a megterhelő helyzetről beszélt, valamint arról, hogy az érintetteknek sokat segíthet egy szakember segítsége. 

Sallai Nóra férje a poklok poklát élheti át
Sallai Nóra férje a poklok poklát élheti át

Sallai Nóra férje helyzete rendkívül nehéz

Már korábban arról lehetett hallani, hogy Sallai Nóra férje teljesen összeomlott a tragédia súlya alatt. Állítólag a munkájával is teljesen felhagyott annak érdekében, hogy folyamatosan a szerettei mellett lehessen, azóta pedig a kisfia elhunyt. A család és a barátok pedig egyetlen percre sem merik magára hagyni a megtört férfit. Makai Gábor pszichológus szerint a családfő helyzete rendkívül nehéz: egyszerre gyászolja gyerekét, felesége miatt pedig egy folyamatos készenléti állapot és reménykedés tölti ki a napjait. „Egyszerre próbál talpon maradni és bizakodni, hogy a felesége meggyógyuljon, de ugyanakkor a gyásszal is küzdenie kell” - vélekedik a szakember. 

Még semmi sem dőlt el

Még minden képlékeny, minden kérdéses, óriási kérdőjelek vannak. A félelem, a bizakodás, a rettegés, és ezeknek a váltakozása az, ami ilyenkor egy emberben lehet. Ez hosszú távon nagyon kimerítő, az emberi psziché egy idő után megtör, pláne, hogy nem tehet mást csak várakozik, nincs ráhatása az eseményekre, és közben tehetetlennek érzi magát 

- mondta a pszichológus. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.