Tabudöntögetés - Demi Moore a szellentésről őszintén: „Ebben nincs semmi szégyellnivaló"

"The Substance" Photocall - The 77th Annual Cannes Film Festival
Getty Images/"The Substance" Photocall - The 77th Annual Cannes Film Festival - Kristy Sparow
kampány szellentés Demi Moore
A színésznő egy nem mindennapi kampány arca lett, amiről a közösségi oldalán mesélt. Demi Moore a szellentésről vallott őszintén, ezzel is küzdve az egészséges testi funkciók stigmatizálása ellen.

Demi Moore együttműködve egy emésztésigyógyszer-ipari céggel, kiadott egy új könyvet, melynek címe An Adult's Guide to Farts (Egy felnőtt útmutatója a szellentéshez). A könyvet a cég társalapítója, Lucas Kraft írta, és Jessica Paige Dawson illusztrálta. A színésznő Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyben bemutatja, hogyan kívánják a könyvvel felhívni a figyelmet az evészavarokra és az egyéb testi funkciókra.

Demi Moore
Demi Moore a szellentésről vallott őszintén
Forrás: WireImage

Demi Moore a szellentésről vallott őszintén

A videóban Moore a könyvből olvas fel felnőtt gyermekeinek. „Miért van ez a nagy felhajtás?" - kérdezi a színésznő, mielőtt felsorolná azokat a technikákat, amelyeket az emberek használnak a szellentésről való figyelem elrejtésére, például hogy sokan a kutyára fogják.

„A szellentés nem szégyellnivaló, nagyon normális - a macskák, a kutyák, a madarak, még a bogarak is szellentenek"

 - folytatja a színésznő az olvasást.

A képeskönyv ezután a szellentéssel kapcsolatos szégyenérzetre tér ki, és tippeket ad arra, hogyan lehet elkerülni ezt az érzést.

 „Az emésztőrendszer egészsége fontos, mégis gyakran tabutéma. Csecsemőként ünnepelnek minket az olyan testi funkciókért, mint a kakilás és a szellentés, de felnőttként gyakran elrejtjük ezeket a normális folyamatokat. A Wonderbelly egyik alapítójával, Lucasszal folytatott beszélgetéseim inspirálták ezt a könyvet" - nyilatkozta a People magazinnak, majd hozzátette:

„Bár a könyv vicces és könnyed, valójában az önelfogadásról szól. Arra törekszik, hogy mosolyt csaljon az olvasók arcára, tájékoztassa az olvasókat és kevésbé érezzék magukat zavarban a testükkel kapcsolatban."

Demi Moore 61 évesen is bombázó

A színésznőnek biztosan nincsen problémája az önelfogadással, hiszen 61 évesen is bámulatos formában van. A 61 éves nagymama a családjával, egy hétvégi kiruccanáson ünnepelte egyik lánya, Scout Willis 33. születésnapját. Az eseményről a 35 éves Rumer Willis osztott meg fotót, amelyen az látható, ahogy Demi Moore a 15 hónapos unokája, Louetta kezét fogva áll, miközben együtt sétálnak egy stégen. A sztáron egy aprócska fehér bikini volt... A kép alapján a színésznő évtizedeket tagadhatna le korából, alakja még mindig irigylésre méltó. Bizonyára remekül szórakoztak a családi kiránduláson, arról azonban nincs hír, hogy Bruce Willis velük tartott-e.


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.