Légy elegáns és kifinomult, mint a francia nők – Eláruljuk, mi a titkuk!

A,Beautiful,Girl,In,A,White,Dress,,A,Red,Beret
Shutterstock/Anele Nova -
luxus arcápolás
Ha jártál már Párizsban, tapasztalhattad, hogy a nőkből csak úgy sugárzik az elegancia, és a magabiztosság. Ennek több oka is van, de a francia nők titka a részletekben rejlik. A minőségi, értékes összetevőkből álló termékekre nagy hangsúlyt fektetnek, így megőrizve szépségüket és ápoltságukat.

Franciaország mindig is az elegancia, a stílus és a kifinomultság hazája volt. A francia nők pedig mesterei annak, hogy ezeket az értékeket beépítsék mindennapjaikba. De mi a titkuk? Milyen luxus termékek teszik őket olyan különlegessé? Nézzük meg közelebbről azokat a prémium márkákat és termékeket, amelyeket használnak.

francia
A francia nők ragyogása az apróságokban rejlik!
Forrás: Shutterstock/Prostock-studio

Bőrápolás: A francia nők titka 

A francia nők híresek a ragyogó, makulátlan bőrükről: nagyon odafigyelnek arra, hogy minőségi, válogatott összetevőkből vásároljanak arcápoló termékeket. Íme néhány, amely minden párizsi nő pipere asztalán megtalálható:

1. Sisley Paris: A Sisley márka a növényvilág és a bőr működésének mélyreható ismerete révén hozta létre arcápolási termékcsaládját, amely a különböző bőrtípusok és korkategóriák igényeit is kielégíti. Ezek a termékek biztosítják a bőr hidratálását, feszesítését, ragyogását, tisztítását és ápolását. Az arcápolási termékválaszték mellett a Sisley napvédőket és testápolókat is kínál.

sisley anti aging
Sisley paris Sisleya L'Intégral Anti-aging cream – 196.490 Ft
Forrás: douglas.hu

2. La Mer: Hatékonyan felveszi a harcot bármilyen bőrirritációval. Képessé teszi a bőrt az önregenerálódásra és fiatalítja is egyben. Továbbá kisimítják a finom, száraz vonalakat, visszaállítva a bőrt annak természetes ragyogásába. Talán ez a krém lehet a francia nők titkos fegyvere a kisimult arcbőrhöz?

hidratáló kérm, La Mer
La Mer Bőrfiatalító hidratáló krém 60 ml – 159.990 Ft
Forrás: https://www.douglas.hu/

3. Maria Galland Paris:  "Maria Galland, a szenvedélyes és víziókkal teli párizsi táncművész a kortalan szépség kutatásának szentelte az életét. Szerette volna megőrizni bőrének fiatalos szépségét és ragyogását, éppen ezért bőrgyógyászokkal együttműködve a bőr igényeinek vizsgálata alapján 1962-ben kifejlesztette a forradalmi „Mosaique” bőrápolási metódust. E koncepció több mint 50 évvel később, ma is meghatározó a szépségiparban. Madame Galland a kortalan szépség elkötelezettjeként küldetésének tekintette, hogy feltárja a szépség energiáját minden nőben, minden életkorban."

Ezek a termékek nem csupán a bőr szépségét, hanem egészségét is szolgálják, amely szintén nem hiányozhat a retiküljükből.

Maria Galland
Maria Galland 660 LIFT'EXPERT CREAM 50 ml – 43. 270 FT
Forrás: https://maria-galland.hu/

Parfümök: Az elmaradhatatlan kiegészítő

A francia nők számára a parfüm nem csupán egy illat, hanem életstílus. Az alábbi 3 termék az előkelő hölgyek táskájában biztosan megtalálható:

1. A Chanel No. 5: az ikonikus illat, amelyet maga Marilyn Monroe is viselt - avagy az elegancia és a nőiesség megtestesítője: Coco Chanel híres idézete mai napig a francia nők mottója: "Une femme sans parfum est une femme sans avenir" vagyis: A nőnek, aki nem használ parfümöt, nincs jövője.

Chanel No 5 Parfüm
Chanel No5 Eau de Parfüm 100 ml – 90.770 Ft
Forrás: www.notino.hu

2. A Dior J'adore: A világ legszebb virágaiból készített csokor: gyümölcsös és egzotikus jegyekkel. A virágos illat a modern nőt ünnepli, amelynek már csak az üvege is annyira nőies, mint maga a parfüm:

Dior parfüm
Dior J'adore Eau de Parfum 100 ml – 60. 240 Ft
Forrás: notino.hu

3. Guerlain Shalimar: Ez a parfüm a szenvedély és a misztikum szimbóluma, amely nem csupán egy parfüm, hanem egy igazi műalkotás. Az illat tökéletesen kiegészíti a francia nők könnyed stílusát:

Guerlain Shalimar
Guerlain Shalimar Eau de Parfüm 50 ml – 48.490 Ft
Forrás: douglas.hu

Praktikáik, tehát a részletekben rejlenek. A gondosan válogatott, prémium minőségű termékek és a kifinomult ízlésük teszik őket olyan különlegessé. Ezek a luxus termékek nem csupán a stílust és az eleganciát képviselik, hanem egy életstílust is, amelyet érdemes megismerni és követni.

További inspirációért pedig nézd meg Polgár Tünde videóját arról, hogy még miben rejlik a francia nők ragyogásának a titka!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.