Hayden Panettiere belebetegedett a gyászba: szívszorító vallomást tett

tragédia hayden Panettiere gyász
A színésznőt sokkolta öccse elvesztése. Hayden Panettiere összetört és a házból sem lépett ki egy jó ideig.

Hayden Panettiere öccse,  Jansen Panettiere huszonnyolc évesen, 2023 februárjában halt meg szívmegnagyobbodásban. A színésznőt teljesen összetörte a gyász: arról vallott, hogy lelkileg összeomlott és fizikailag is egy ronccsá vált. 

Hayden Panettiere soha nem tudja feldolgozni a tragédiát
Hayden Panettiere soha nem tudja feldolgozni a tragédiát
Forrás: AFP 

Hayden Panettiere belebetegedett a gyászba 

A 35 éves színésznő másfél évvel a tragédia után vallott arról, hogy a gyász teljesen maga alá gyűrte. Hayden Panettiere Jansen halála után agórafóbiás lett, nem hagyta el az otthonát, és azzal sem foglalkozott, hogy mit eszik és mikor, így meg is hízott. „De nem csak az ételtől lettem olyan, mint egy lufi, hanem a stressztől is. Ilyenkor nagyon magas a kortizolszint és az nyomot hagy a külsőnkön is. Most úgy látom, a testem a pluszkilókkal tartotta távol tőlem a külvilágot” - nyilatkozta.  „Ő volt az egyetlen testvérem, és az én feladatom volt megvédeni őt. Amikor elvesztettem, úgy éreztem, elvesztettem a lelkem egyik felét... Mindig is fájni fog miatta a szívem, soha nem tudok túllépni rajta. Akárhány év telik el, soha nem bírkózok meg a veszteséggel” - tette hozzá Hayden. 

Hayden Panettiere 2022-ben bevallotta opioid- és alkoholfüggőséggel küzdött, ami majdnem a karrierjébe és az életébe került. A színésznő végül orvosi segítséggel megszabadult az addikciótól. 

Jansen is színész volt

A mindössze 28 éves Jansen követte nővérét, Haydent a színészi pályán és számtalan filmben, valamint sorozatepizódban láthatta őt a közönség, vagy hallhatta a hangját. Játszott a The Walking Deadben is. A színészi munkák mellett rengeteget festett és rajzolt, és ruhákat is díszített színes grafikáival. Jansen öt évvel volt fiatalabb nővérénél, Hayden Panettiere-nél, akit sokan az ukrán ökölvívó, Vlagyimir Klicsko exeként is ismerhetnek.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.