Dave Grohl felesége, Jordyn Blum már a babahír előtt is tudta, hogy megcsalják

dave grohl, foo fighters
Suamy Beydoun/AGIF/SP - SAO PAULO - 12/09/2023 - SAO PAULO, ARQUIVO, THE TOWN, 1ST EDITION, DAVE GROHL, FOO FIGHTERS - Dave Grohl, lead singer of the American band Foo Fighters during a performance on the Skyline stage at the 1st edition of the music festival The Town, on September 9, 2023, at the Autodromo de Interlagos in Sao Paulo. Photo: Suamy Beydoun/AGIF (Photo by Suamy Beydoun / AGIF / AGIF via AFP) - AGIF via AFP
Dave Grohl foo fighter házasságon kívüli gyermek
Dave Grohl feleségének, Jordyn Blumnak a barátai úgy vélik, hogy a nő már jóval azelőtt tudhatott a Foo Fighters frontemberének félrelépéséről, hogy a férfi bevallotta volna, hogy házasságon kívüli gyermeke született.

A Foo Fighter frontembere és Jordyn Blum 2003 óta voltak házasok, három gyermekük született, ám ahogy a Life.hu is megírta, Dave Grohl nemcsak megcsalta a feleségét, egy gyermeke is született az afférból, amit a zenész maga jelentett be a közösségi oldalán. Jordyn Blum szakított férjével, ám a barátai szerint nem a babahír kapcsán tudta meg, hogy a Nirvana egykori dobosa megcsalja őt, meggyőződésük, hogy talán mindig is tudott róla, hogy férjének szeretője van.

dave grohl (foo fighters) és felesége, Jordyn Blum
Dave Grohl és Jordyn Blum 2003 óta házasok, ám ennek úgy tűnik, most vége
Forrás: AFP

Dave Grohl feleségét kedves és csodálatos nőnek írják le, aki tudta, hogy megcsalják, csak „nem hitte, hogy ennyire”

Jordyn Blum barátainak egyike azt állítja, hogy „Jordyn egy kedves, csodálatos nő”, aki talán nem volt tisztában azzal, hogy a férfi milyen szinten lép félre, de az biztosan nem lepte meg, hogy Dave Grohl megcsalta őt. Egy biztosnak látszik, hogy ezzel a lépésével a zenész nagy eséllyel a 21 éve tartó házasságát tette tönkre, bár a babahír bejelentésekor azt írta: 

„Szeretem a feleségemet és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat".

Ennek ellentmondani látszik az a pletyka, miszerint a Foo Fighters frontembere, mielőtt bejelentette, hogy balkézről született gyereke, válóperes ügyvédet fogadott. Ugyan a zenész a szóbeszédre nem reagált, a hírt nem erősítette meg, de ahogy mondani szokás, nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél.

Dave Grohl az exe szerint évek óta „színlel”

Dave Grohl a rajongókat is sokkolta, amikor a hónap elején bejelentette, hogy házasságán kívül nemzett gyermeket, ám az exeit egészen biztosan nem, ők már ismerték a zenész természetét. Kari Wuhrer csütörtökön a TMZ-nek arról beszélt, hogy évek óta hallotta a „pletykákat” az exe, a Foo Fighters frontemberének állítólagos hűtlenségéről. A volt modell az 1990-es években romantikus kapcsolatban állt Grohl-lal, de kiderült, hogy közben a zenésznek Tina Basich snowboardossal van viszonya. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.