Hozzávalók 4 főre:
Ínycsiklandó ízekre vágysz? A Life.hu séfje, Roberto ezentúl rendszeresen osztja meg velünk finomabbnál finomabb receptjeit, kövess bennünket, nehogy lemaradj a következő nyalánkságról!
Elkészítés:
Pirítsuk meg a hagymát az olajon, adjuk hozzá a felkockázott csirkemellet, és pirítsuk 2-3 percet. A felkockázott zöldségeket a csirkéhez adva sózzuk és borsozzuk, majd pároljuk 2 percet. Engedjük fel vízzel, és forrás után közepes lángon főzzük puhára a zöldségeket. A kevéske habot, ami majd a leves tetején képződik, távolítsuk el egy kanál vagy szűrő segítségével. Ízesítsük újra sóval és borssal, reszeljük bele a fokhagymagerezdeket, utána közben készítsük el a habarást. A púpozott kanál lisztet simára keverjük a tejjel, hozzáadjuk a tejfölt, és azzal is simára keverjük. A levesből merjünk a habaráshoz két merőkanál levest, és keverjük jól össze, majd adjuk a leveshez, és folyamatosan kevergetve forraljuk 1-2 percet. Tálaljuk, és fogyasszuk egészséggel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.