A darált marhahusival pedig igazán tartalmas lesz. Nagy kedvenc a vendégeim körében, ez a leves benne van a top 10-es kávézós leveslistában. Ahogy most nektek is, a vendégeimnek is elkészítem a héten.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Mossuk meg a padlizsánt, a cukkinit és a paprikát, majd daraboljuk 1x1 cm-es kockákra. Hámozzuk meg a vörös- és fokhagymát, pucoljuk meg a répát. A répát szeleteljük fél karikákra. A vöröshagymát aprítsuk kockákra, és az olajon pirítsuk, majd adjuk hozzá a darált húst.
Ínycsiklandó ízekre vágysz? A Life.hu séfje, Roberto ezentúl rendszeresen megosztja velünk finomabbnál finomabb receptjeit, kövess bennünket, nehogy lemaradj a következő nyalánkságról!
Kevergetés közben aprítsuk durvára a bazsalikomot, és szórjuk a darált húsra. Adjuk hozzá a rozmaringot szárastul, és együtt pároljuk tovább az összezúzott fokhagymával. Megszórjuk az oregánóval, és alaposan megkeverjük. Ekkor már a húsunk szaftos, és várja, hogy hozzáadjuk a kockázott paradicsomot. A paradicsom majd lehűti az alapunkat, forraljuk újra, hogy hozzáadhassuk a zöldségeket.
Roberto konyháját már a Facebookon is követheted!
Némi együttes párolás után felöntjük vízzel. Amikor felforrt, vegyük vissza a hőfokot, ízesítsük sóval, borssal. Kóstoljuk folyamatosan, és ellenőrizzük, milyen állapotban vannak a zöldségek. Amikor minden puha, vegyük ki a rozmaringszárat, és tálaljuk a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.