Hozzávalók
Elkészítés
Elsőként a csokis krémet kell elkészíteni. A fehércsokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd az előre felmelegített habtejszínnel alaposan összedolgozzuk. Az így kapott krémet pihentessük pár óráig a hűtőben.
Az olvasztott vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral alaposan elkeverjük, majd összedolgozzuk a tejföllel, végül pedig hozzáadjuk az alaposan áttört túrót. Ezután mehet bele a már előre elkészített fehércsokis krém.
Egy másik tálban a tejszínt és a zselatin fixet hirtelen összekeverjük, majd fokozatos kevergetés mellett hozzáadjuk a túrós masszához.
Ezzel a torta kész is, már csak a kapcsos tortaformába kell átönteni, és egy éjszakát pihentetni. Érdemes a tetejét lefedni például alufóliával, hogy a hűtőben lévő egyéb aromák ne járják át a tortát.
Másnap kedvünkre díszíthetjük akár gyümölccsel, színes zselatinnal, marcipánnal. De önmagában is megállja a helyét.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.