Hozzávalók 1 főre
• 3 db tojás
• ¼ kápia paprika
• ¼ lila hagyma
• ¼ sárga kaliforniai paprika
• 1 kis csokor petrezselyem
• olívaloaj
• só
Elkészítése
1. Vágjuk apróra a petrezselymet, mossuk meg a zöldségeket és pucoljuk meg a hagymát, majd aprítsunk minden hozzávalót apró kockákra.
2. Egy serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat és pirítsuk meg benne a hozzávalókat. Közben üssük tálba a tojásokat, verjük fel egy villával, adjunk hozzá egy csipet sót és a petrezselymet, majd öntsük a megpirult zöldségekre.
3. Süssük közepes lángon lefedve és amint látjuk, hogy az omlett már a szélein is megpirult, egy lapos fakanállal óvatosan emeljük meg azt, és engedjük, hogy a még nyers tojás befolyjon alá.
4. Nem kell megfordítani, elég, ha a legkisebb lángon lefedve készre sütjük.
Amikor kettéhajtjuk az omlettet a serpenyőben, még annyira forró, hogy a nyers részek is azonnal megsülnek.
Tálaljuk sok zöldséggel, és ha szeretjük az avokádót, azt se hagyjuk ki!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.