Hozzávalók:
Elkészítése:
A padlizsánt centi vastag szeletekre vágom. Sütőpapíron, az előmelegített 210 fokos sütőben megsütöm az olajpermettel bevont padlizsánkarikákat. A paprikát egészben megsütöm, ezt követően könnyedén le lehet húzni a bőrét. Egy tálban klasszikus salátaecetet készítek. A sót és a kristálycukrot kikeverem a fehérborecettel, majd felöntöm vízzel. Napraforgóolajat, őrölt borsot és apróra vágott petrezselyemzöldet keverek hozzá. Még forrón, ahogy kivettem a sütőből a padlizsánkarikákat, beleteszem a salátalébe a még meleg paprikával együtt. Hagyom állni, érlelődni egy-két órát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.