Vörösboros csokoládés sütemény
Hozzávalók:
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és egy tetszőleges sütőformát vajazz ki. Egy közepes tálban keverd össze a lisztet, kakaót, sütőport, fahéjat és sót, majd tedd félre. Egy másik tálba tedd a lágyított vajat, a cukrokat és addig keverd, amíg könnyű és homogén állagú masszát nem kapsz. Ezután egyenként add hozzá a tojásokat, és alaposan keverd el, majd következhet a bor és a vanília. Amikor ezzel kész vagy, a száraz keveréket is vegyítsd el vele – ha túl híg lenne, tegyél bele egy kevés lisztet. Ha ezzel megvagy, nincs más dolgod, mint beleönteni az egészet a sütőformába, és 50-60 perc alatt készre sütni.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.