A szerecsendió nemcsak a karácsonyi sütemények és forró italok elengedhetetlen hozzávalója, hanem húsételekhez is tökéletesen passzol. Különleges, kissé édeskés ízvilága kiemeli a fasírt ízeit, és finom, fűszeres aromát ad az ételnek. Bár kis mennyiségben kell használni, mégis ez a titkos összetevő, amitől a fasírt igazán különleges lesz.
A szerecsendió intenzív íze miatt mindig reszelve, kis mennyiségben érdemes hozzáadni a fasírtmasszához. Egy csipetnyi bőven elég ahhoz, hogy fokozza a többi fűszer és a hús ízét anélkül, hogy túlságosan dominálna.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A szerecsendió azért működik olyan jól a fasírtban, mert egyedi fűszeressége komplexebbé teszi az étel ízét. Nem uralja el a fasírtot, de finoman kiemeli a többi hozzávaló ízeit. Ez a fűszer nemcsak ízében, hanem illatában is különleges, így már az étel elkészítésekor is csábító aromákat áraszt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.