Karácsony közeledtével mi sem jobb, mint egy kis édesség, ami minden falatjával ünnepi hangulatot varázsol! A csokicsoda elkészítése tökéletes alkalom arra, hogy megoszd az ízeket és az örömöt a szeretteiddel. A finom tejcsokoládé, a török mogyoró ropogós íze, a kandírozott narancshéj frissessége és a karamell édes varázslata együtt egy olyan ízélményt ad, amit nemcsak karácsonykor, hanem bármikor örömmel fogyaszthatsz.
A csokicsoda elkészítése ráadásul olyan egyszerű, hogy még a legnagyobb karácsonyi rohanás közepette is gyorsan elkészíthető. Szórj rá egy kis szárított gyümölcsöt, csípd meg a karamell darabkákat, és már kész is a tökéletes ajándék, amitől mindenki mosolygós lesz!
Ne feledd: a csokicsoda nemcsak finom, hanem a szeretet és az ünnepi varázslat minden falatjában ott van.
Az apró darabokra tördelt tejcsokit helyezzük hőálló tálba, és vízgőz felett, kb. 80 fokos vízhőmérsékletnél, folyamatos kevergetés mellett olvasszuk meg. Temperálás után időnként megkeverve hagyjuk hűlni. Amikor dermedni kezd, kanalazzuk egy sütőpapírból készített kúpba, és adagoljuk egy-egy kiskanálba. A többi, díszítésre szánt hozzávalót aprítsuk fel, majd felváltva szórjuk a még langyos csokoládékanalakra. Forró csokoládéba mártogatva fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.