A mandarin nemcsak ízletes, hanem rendkívül egészséges is. Magas A- és C-vitamin-tartalmának köszönhetően erősíti az immunrendszert, így hatékony védelmet nyújt a megfázás és az influenza ellen. Előfordul azonban, hogy a gyümölcs íze csalódást okoz: savanyúbb lehet, mint vártuk. Most azonban megosztunk egy egyszerű trükköt, amivel könnyedén édesebbé tehető a savanyú mandarin.
Tegyünk körülbelül 40°C-os vizet egy edénybe, helyezzük bele a mandarinokat, és hagyjuk állni 10-15 percig. Ezután azonnal tegyük őket hideg vízbe néhány percre. A művelet után édesebb és ízletesebb gyümölcsöket kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.