Meghalt egy fiatal New York-i édesapa koronavírusban

betegség halál koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i férfi ikerlányai születésnapján hunyt el. 44 éves volt.

Rolando Avarena és családja New Yorkban élt, a férfi pedig egy távközlési cégnél dolgozott technikusként. Feltehetőleg akkor betegedett meg, amikor a munka miatt egy manhattani kórházba küldték - írta meg a CrimeOnline.

Az ötgyermekes édesapa első tünetei március 19-én jelentkeztek, és mivel eléggé egyértelműnek találták a jeleket, be is jelentették a férfi koronavírushoz hasonlító betegségét telefonon. Tesztre azonban csak egy héttel későbbre kaptak időpontot. Három nappal ezután azonban az édesapa olyan rosszul lett, hogy felesége, Melody kórházba vitte. De feleslegesen, ugyanis az orvosok hazaküldték őket, majd két nappal később újra.

Forrás: Facebook/ Melody Aravena

Március 26-án, amikor a koronavírus-tesztet végezték, Rolando már nagyon rossz állapotban volt. Ám a szakemberek egy inhalátorral hazaküldték, és arra kérték, maradjon házi karanténban. A férfi tünetei 3 nappal később még jobban felerősödtek, ezért a felesége ismét kórházba vitte, de az orvosok ekkor már nem tudtak rajta segíteni. A pozitív koronavírus-teszt két nappal később érkezett meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.