Azonnali hatállyal kirúgták a sorozatsztárt erotikus fotói és videói miatt: ő az - Fotó

Forrás: Instagram/Sarah Jayne Dunn -
szexi Sarah Jayne Dunn Hollyoaks onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsor készítői szerint az erotikus tartalmak nem férnek össze a sorozat profiljával.

A Hollyoaks című brit szappanopera már 1995-től fut a szigetországban. A habkönnyű sorozat egy faluban játszódik, és a készítők eleinte a kamaszokat és fiatal felnőtteket célozták meg, de mára széles körben népszerűvé vált.

Felelősek vagyunk a fiatal közönségünkért, és ezt nagyon komolyan vesszük

- indokolta meg a produkció vezetősége, hogy miért vettek búcsút Sarah Jayne Dunn-tól, az egyik régi szereplőtől. A 40 éves nőt azért rúgták ki azonnali hatállyal, mert regisztrált az OnlyFans oldalra, és pikáns tartalmakat osztott meg.

Elmondásuk szerint eleinte igyekeztek lebeszélni erről a színésznőt, de Sarah úgy érezte, hogy évi 120 ezer fontos (azaz 50 millió forintos) fizetésénél többet kereshet a felnőtt weboldalon.

Számításai egyelőre helyesnek tűnnek, hiszen az első héten rögtön 7200 fontot (3 millió forintot) keresett OnlyFans követőin.

A színésznő most még óvatosan kezeli oldalát, például nem hirdeti az OnlyFans nevet, csupán "exkluzív tartalomként" hivatkozik rá. A havi előfizetés 15 dollár, ami átlagosnak mondható a kategóriájában.

„Tudom, hogy nőként félnem kellene az öregedéstől, de én imádom azt, ahol éppen járok. Minden évben egyre többet töprengek azon, ki is vagyok, és azt hiszem, nem kell bocsánatot kérnem a tetteimért, ami csodálatos érzés"

- magyarázta követőinek, hogy miért vágott bele az új kalandba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.