Csonka András nem tudott ellenállni, ezt neki is ki kellett próbálnia

Csonka András
Fotó: Polyák Attila - Origo -
TikTok-trend Csonka András tánc
Még mindig hatalmas népszerűségnek örvend a TikTokon a Barbara's Rhubarb Bar. A fülbemászó rap jellegű dal és tánc szinte minden korosztályt megihletett - magyar hírességeket is, mint például Csonka András.

Német nyelvtörő hódította meg a TikTokot. Bár a legtöbb ember nem tudja, hogy mi ez, néhány alkalom után komoly dallamtapadást okoz és a platform tanúsága szerint egyre többen éreznek vágyat arra, hogy eljárják a táncot. A TikTok népét nagyon hamar beszippantotta a fülbemászó rap jellegű dal és tánc, rengetegen osztották meg az online felületen, hogyan sikerült elsajátítaniuk a nem mindennapi koreográfiát. 

tiktok, csonka andrás
Barbara's Rhubarb Bar hatalmasat ment a TikTokon - Csonka András táncát lejjebb láthatod
Forrás: Shutterstock

A mókának Csonka András sem tudott ellenállni, eltáncolta ő is a Barbara's Rhubarb Bart. Nézd meg, ő hogy csinálja, és ha kicsit lejjebb tekersz, össze is hasonlíthatod az eredetivel!

 

Tudtad?

A fülbemászó ritmus valójában a Barbara Rhabarberbar vagy másképp a Barbara's Rhubarb Bar című német nyelvtörő, ami egy Barbara nevű nőről és a rebarbarás süteményeiről szól. A nyelvtörőt Bodo Wartke zenei komikus és Marti Fischer tartalomkészítő dolgozta fel és alakította át rappé. Az eredeti videót már több mint 28 millióan látták. 

@bodowartke Thank you to @Stephanie and @CHRISTINA STASII for the great choreography you came up with for our song, and many thanks to everyone around the world who is dancing to it, especially @Cost n’ Mayor and @KayCee Stroh for making it a worldwide phenomenon! @Marti Fischer ♬ Barbaras Rhabarberbar - Bodo Wartke & Marti Fischer

Szerinted ki táncolja jobban a Barbara's Rhubarb Bart?

Ez is érdekelhet: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.