Több mint 40 országban feküdt le férfiakkal a nő: elárulta, melyik nemzetiség a legrosszabb az ágyban

Young,Adults,Flirting,And,Having,A,Nice,Passion,Time,Together.
Shutterstock - NDAB Creativity
szex nemzetiség tapasztalat
Coco Bae felnőttfilmes több mint 40 országban bújt már ágyba férfiakkal, és most úgy döntött, hogy megosztja a tapasztalatait. A fiatal nő elárulta, hogy melyik nemzetiség a legrosszabbak az ágyban.

Amerika, Kanada, Egyesült Királyság, Izrael, Ausztrália, Haiti - mind olyan országok, ahol a fiatal nő már kipróbálhatta, mire képesek a férfiak az ágyban. Coco Bae célja hogy az összes országot kipipálhassa a listán. Most elárulta, melyik nemzetiség teljesített a leggyengébben.

fiatal nő
A fiatal nő elárulta, melyik nemzetiség a legrosszabb az ágyban
Forrás: Shutterstock

A fiatal nő komoly tapasztalatot szerzett

Az én szabályaim szerint az országot az útlevele alapján számítom, nem pedig azt, hogy hol él a találkozásunk idején. Volt már ágyban amerikai, kanadai, brit, izraeli, ausztrál, haiti, salvadori, holland, norvég, görög, francia, belga, német, dán, ír, belizei, dzsibuti, nicaraguai, olasz, guatemalai, svájci és argentin férfival is

 - mondta el Coco Bae.

Ki a legjobb és a legrosszabb szerető?

Coco szerint a latinok a legszenvedélyesebbek az ágyban, őket eddig egyik nemzet sem tudta felülmúlni.

A brazil szeretőim voltak a legélvezetesebbek eddig 

– mondta, majd azt is elárulta, hogy 

 a legunalmasabb partnerei Németországból származtak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.