Így nem lesz rémálom az osztálytalálkozó: készülj fel rá

repülőtér, nyaralás, kirándulás, barátnők
Shutterstock - Prostock-studio
suli buli találkozó osztály
Hány éve nem láttátok egymást? Öt, tíz? Teljesen mindegy, az osztálytalálkozó mindenkinek öröm lesz, feltéve ha nem vesztetek össze a záróbanketten.

Biztosan neked is van emlékekkel teli dobozod, ami apróságokat rejt. Egy szerelmes levelet, egy vonatjegyet, egy madártollat, vagy néhány gyűrött papírképet az utolsó osztálykirándulásról. Emlékszel még a fiúra, aki annyira tetszett? Vajon mi lehet vele? Egy osztálytalálkozó emlékek áradatát hozza elő, de hogy a nagy találkozás valóban szuper élmény legyen, most adunk néhány remek tippet. 

osztálytalálkozó
Osztálytalálkozó Forrás: adriaticfoto/Shutterstock

Osztálytalálkozó: legyen teljes a létszám!

Segíts a szervezésben. Harminc embert felkutatni nem könnyű, rontana a hangulaton, ha hiányoznának azok az arcok, akikkel annak idején együtt lógtatok. 

A közösségi média nagy segítség ebben, hozz létre csoportot, ahol tudtok egymással kommunikálni. 

Ráadásul ez jó alkalom lesz arra, hogy a nagy haragosok végre kibéküljenek.  A tanárokról se feledkezzetek meg, ha jó volt a kapcsolatotok, szívesen találkoznak majd veletek. Nekik is jól esik egy kis beszélgetés és mulatozás, és végre láthatják, hogy a világ legrosszabb gyerekeiből sikeres, okos felnőttek lettek

Olyan helyszínt válasszatok, ami könnyen megközelíthető.

A suli a legkézenfekvőbb, sok helyen erre a célra ingyen szokták odaadni a klubtermet. Ráadásul végigböngészhetitek a tablót, ami hosszú évek óta az iskola falán lóg. Háláljátok meg az igazgatónak egy üveg finom borral a gesztust. 

Tájékozódj, hogy a találkozó helyszínéhez közel milyen szállások vannak. Nem biztos, hogy a buli után az osztálytársak szeretnének hazavezetni, ráadásul a közös szálláson folytatni a bulit nagyon menő. Ha spórolni akartok, összeírhatjátok, hogy a közelben lakók hány vendéget tudnak befogadni egy éjszakára. 

Keresd meg a régi képeket szkenneld be és készíts vicces vetíthető filmet belőlük. 

Ha vannak videók, még jobb. Együtt nevethettek a béna frizurákon, a bimbózó tiniszerelmeken és az osztályfőnök idétlen harisnyáján. A buli után a videót feltöltheted egy tárhelyre, ahol azok is megnézhetik, akik esetleg nem tudtak elmenni a találkozóra. 

Gyűjtsd össze az iskolás évek legmenőbb zenéit. A lejátszási listát tedd közzé, mire összejön a csapat, már mindenkit hangulatba hoznak a dalok. Ha lazák vagytok, kérjetek meg mindenkit, hogy a ballagás évének divatja szerint öltözzön. Lesznek vicces meglepetések. 

A kilencvenes években ballagtál? Az alábbi videóban a kor menő magyar slágereinek gyűjteményét találod.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.