Súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra, a Jóban Rosszban színésznője és kisfia: az ötéves gyereket újra kellett éleszteni

Jóban rosszban Sallai Nóra balesete baleset
Súlyos baleset történt pénteken Alsónémediben, ahol két személyautó ütközött össze. Az egyik autóban a Jóban rosszban színésznője, Sallai Nóra és ötéves kisfia ült, a gyereket a helyszínen újra kellett éleszteni.

A Jóban Rosszban színésznőjének, Sallai Nórának és kisfiának súlyos autóbalesetéről Bogdányi Titanilla számolt be a közösségi oldalán a hétvégén, ahol arra kérte a követőit, hogy imádkozzanak ők is kolléganője és kisfia életéért.

Jóban rosszban, baleset
Balesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra és kisfia
Forrás: Shutterstock

Balesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és kisfia

Emberek! Kérek egy imát mindenkitől szeretett, csodálatos kolléganőmért, barátomért és kisfiáért, akik az életükért küzdenek jelenleg is

- írta Bogdányi Titanilla 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

A baleset pénteken történt Alsónémediben. A 44 éves színésznő és ötéves kisfia egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Anya és fia egy szürke Opelben utaztak és éppen egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra.  Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők válságosban állapotban szállították őket kórházba. A BMW utasai egy 18 és egy 21 éves fiatal voltak, ők könnyebben sérültek, de őket is bevitték a kórházba.

A brutális balesetet egy másik kocsi fedélzeti kamerája felvette.

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.