Mit látsz meg először a képen? Rejtett szexuális fantáziádról árulkodik az, melyik állatra nézel rá

személyiségteszt szex vágy fantázia
Nem csupán a megfigyelőképességedet tükrözi, hogy mit látsz meg először a képen. Rejtett szexuális fantáziáidról is árulkodhat az, hogy az oroszlánra, a bagolyra, vagy a kígyóra téved a tekinteted. Teszteld magad!

Az, hogy mit veszünk észre először egy bonyolult képen, gyakran kapcsolódik mélyebb vágyainkhoz és személyiségünk rejtett részeihez. Az alábbi képen három állatot látsz, mindegyik más aspektusát jelképezi a rejtett szexuális fantáziádnak.

mit látsz meg először a képen
Mit látsz meg először a képen? 

Mit látsz meg először a képen?

1. Az oroszlánt:  

Ha először az oroszlánt szúrtad ki, az azt jelzi, hogy számodra a szexualitás esszenciáját a titokzatosság és az elegancia adja. Imádod, ha elcsábítanak, és fontos számodra, hogy minden a maga idejében történjen. A nyers szenvedély helyett a játékosságot részesíted előnyben. Romantikus kapcsolataidat a mély intellektuális és érzelmi vonzalomra építed.

2. A baglyot:

Aki először a baglyot veszi észre, az gyakran szereti a dolgokat kívülről szemlélni, elmélyül a kapcsolatának szellemi és spirituális oldalában. A szexuális vágyaid inkább az érzelmi intimitáshoz kapcsolódnak, mint a testiséghez. Egymás lassú és figyelmes felfedezése elengedhetetlen számodra, kíváncsi vagy partnered minden porcikájára.

3. A kígyót:

Ha a kígyót látod meg először, az nagyon erős szexuális energiákra utal. Nagyon szenvedélyes vagy, vágyaidat pedig akkor éled ki leginkább, amikor határokat feszegetsz. Szexuálisan kifejezetten nyitott vagy, képes vagy újra és újra megújulni, ha a helyzet vagy a partnered azt kívánja. Nincs ellenedre az sem, hogy domináns szerepet vállalj a hálószobában.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.