Megdöbbentő! Egy halottkém elárulta, milyen végső nyughelyet szeretne és hogy miért

Light,From,Behind,Door,Of,Fortress,Wall,,Life,After,Death
Shutterstock - Bakhtiyar MD
élet a halál után halottkém halál
Gerald Wayne, halottkémet munkájából kifolyólag gyakran kap furcsa kérdéseket a közösségi médiában. A férfi nagy vitát váltott ki azzal, hogy elárulta, mit nem tenne a halála után.

Gerald Wayne, aki arról híres, hogy az emberek minden bizarr kérdésére választ ad, legújabb videókában 2,3 millió TikTok követőjének árulta el, hogy mit nem tenne meg soha a halála után. A kérdés pontosabban arra vonatkozott, hogy temetést vagy hamvasztást választana-e.

halál
Egy halottkém elárulta, mit nem tenne meg soha a halál után
Forrás: Shutterstock

Egy halottkém elárulta, mit nem tenne meg soha a halál után

„Most, a mozgalmas életemben nincs időm meglátogatni a nagyszüleimet, nagynénéimet vagy nagybátyáimat, akik elhunytak – mondta. 

A jövőmre gondolva nem akarok önző lenni, és arra kérni a gyerekeimet, hogy az ő elfoglalt életükből szakítsanak időt arra, hogy meglátogassanak engem.

Úgy véli, hogy ez lehetővé tenné a családjának, hogy emlékezzenek rá anélkül, hogy kötődnének egy temetőhöz. 

Nem akarom, hogy időt vegyenek el a saját életükből azért, hogy eljöjjenek a sírhelyemhez. Valójában nem is vagyok ott, csak a testem maradt. Én már eltávoztam, hamvasszanak el, tegyenek a polcra, és amikor elmennek mellettem, beszéljenek hozzám vagy integessenek

magyarázta.

Őszinte válasza nemcsak sokak véleményét megváltoztatta, hanem sokakat arra inspirált, hogy nyíltan beszéljenek a saját végakaratukról szeretteikkel. 

Egy másik hozzátette: „Mindig féltem a haláltól, és nem tudtam elképzelni, hogy valakit csak úgy elhamvasszanak. Miután láttam, hogy milyen állapotban van anyósom sírja, megváltozott a véleményem.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.