Britney Spears szerint Camila Cabello buta, de ő mégis olyan szeretne lenni

rajongás barátság Camila Cabello britney spears
A Toxic énekesnője az Instagramon készített listát az őt inspiráló nőkről. A felsorolásban olyan nevek vannak, mint Pamela Anderson, Selena Gomez, vagy Camila Cabello, de nézzük, mit ír róluk Britney Spears!

Bármilyen furcsa, már Britney Spears is túl van a negyvenen, idén éppen 42 gyertyát fújt el a tortáján. És ha már ennyi idős, simán megteheti, hogy a közösségi médiában isteníti az őt inspiráló nőket. Britney listáján olyan nők szerepelnek, akikre felnéz, akiket szépnek és tehetségesnek tart. 

britney spears
Britney Spears
Forrás: AFP 

 

Ezeket a nőket imádja Britney Spears

Britney időnként egészen furcsa dolgokat posztol, láttuk már meztelenül táncikálni, őrjöngeni, de ilyen listát még nem írt. Az énekesnő most elárulta, kik azok a nők, akikre felnéz, ráadásul minden nevet alaposan megindokolt. A listán ott van Selena Gomez, Pamela Anderson és Kendal Jenner is, mint inspiráló nő. Pamela Adersonhoz ennyit fűzött kommentként: 

Ő egy klasszikus csaj, olyan édesnek tűnik!

A lista itt még nem ért véget. Natalie Portmant például azért kedveli, mert menő. Mondjuk Camilla Cabellót simán butának titulálta, de még erre is irigy egy kicsit:

Annyira cuki a személyisége, szerintem egészséges dolog butának lenni! Bárcsak én is ilyen lennék!

 

 

Britney azután írta meg ezt a listát, hogy elmondása szerint a barátságain elmélkedett. 

Vannak barátnőim, akikkel lógok, de ez nem ugyanaz, mint amikor fiatal voltam. Jó lenne megint hülyéskedni a lányokkal, hiányzik az az időszak!

 

Selena Gomez és Drew Barrymore sem menekülhetett Britney rajongása elől, mindkettejüket gyönyörűnek nevezte az énekesnő.   

Britney korábban Taylor Swiftről is elismerően nyilatkozott. A popsztárral még korábban, az Oops!...I Did It Again turnéja során találkozott. 

 

Kopogtak, egy barátom bemutatta nekem... egy dalt énekelt nekem, gitáron játszott mellé. Úgy voltam vele, hogy wow, ő hihetetlen! 

Britney azt is hozzátette, hogy egyre jobban szereti Taylor Swift dalait és videóit, és őt tartja korunk legnagyobb popikonjának. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.