Jézus Krisztus második eljövetelét jósolják: egy furcsa égi jelenség az oka

Fantasy,Sky,With,Sugar,Cotton,Yellow,Clouds,In,A,Dreamy
Shutterstock - Leohoho Photos
Biblia égi jelenség Jézus Krisztus
Az emberek úgy vélik, hogy a „Jákob csillaga” prófécia beteljesedik egy ritka csillagászati esemény miatt. Egyesek szerint egy bibliai prófécia, amely Jézus második eljövetelét jósolja, hamarosan valóra válhat.

Egy 2024 PT5 nevű aszteroida 2024. október 5-én belépett a Föld pályájára, és többen a TikTokon azt állítják, hogy ez lehet Jákob csillaga. Ez Jézus Krisztus második eljövetelét jelentheti.

Jézus Krisztus
 Jézus Krisztus második eljövetelét jósolják
Forrás: Shutterstock

Jézus Krisztus második eljövetelét jósolják

A TikTokra feltöltött videóban a tinédzser Jacob Rutkowski azt állította, hogy a „Jákob csillaga” prófécia beteljesedik. A vírusként terjedő videóban Jacob így szólt: 

Ez a csillag nem egy hétköznapi csillag. Ez a csillag azt mutatja, hogy a királyunk hamarosan érkezik. Nem száz évek múlva, hanem hamarosan. Nem is kell rá sokat várni.

A „Jákob csillaga” említésre kerül a Biblia Számok könyvében, 24:17-ben, amely így szól: „Csillag tűnik fel Jákobból, királyi pálca támad Izraelből, összetöri Moáb halántékát és Sét fiainak koponyáját.”

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.