Kényelmes pizsamák őszre – Ezeket viseld, ha az ágyban is nőies akarsz lenni

Pizsamás fiatal nő
Shutterstock - Look Studio
öltözködés gardrób ősz
A hűvösebb őszi esték bizony indokolják, hogy fürdés után magunkra vegyünk valami jólesően meleg, laza öltözéket, amelyben bekuckózhatunk a kanapéra. De ki mondta, hogy a kényelmes pizsama nem lehet nőies és trendi?

A pizsama kiválasztásakor fontos, hogy olyan anyagú és fazonú darabot válassz, amely azontúl, hogy tetszik, még kényelmes is. Nem érdemes tehát a hétköznapokra azokat a csábítóan szexi, de kényelmetlen darabokat választani, amik egy-egy randira jól jöhetnek, de viseletük csak feszengéshez vezet. Ha fontos a kényelem, de szeretnéd csábítóan szexinek érezni magad fürdés után is, ne habozz, válassz ezek közül a gyönyörű pizsama-variációk közül és élvezd bennük a hűvös őszi estéket!

Fiatal nő pizsamában a kanapén olvas
Igyekezzünk kényelmes, laza fazonú pizsamát választani
Forrás: Shutterstock

Hozzád melyik pizsama illik leginkább? 

1. Hosszú ujjú vászon pizsama – Intimissimi

Vászon Luxury Comfort
Felső ára: 16 990 Ft / Nadrág ára: 16 990 Ft
Forrás: intimissimi.com

Ha szereted a kockákat, ez a finom, pasztell lilás – rózsaszínes verzió biztos, hogy a kedvenced lesz. Azon túl, hogy elegáns és kényelmes, igazi kényeztető, luxus-érzettel ajándékozza meg viselőjét.

2. Zöld sifon pizsama – Women’secret

Hosszú zöld sifon pizsama
Ára: 12 495 Ft
Forrás: womensecret.com

Ez a gyönyörű „öbölzöld” szatén pizsama olyan magával ragadóan puha és elegáns, hogy nem tévedhetsz vele. Különleges csipke-dekoltázsa szolidan szexivé varázsolja – nem beszélve a finom selyemgombokról, amelyek igazán kifinomult és nőies stílust kölcsönöznek neki.

3. Kétrészes, állatbőr mintás pizsamaszett – Reserved

Kétrészes, állatbőrmintás pizsamaszett
Ára: 11 995 Ft
Forrás: reserved.com

Ha merészebb vagy és szereted a vagány mintázatokat lazább stílusjegyekkel keverni, akkor ezt a pizsamát neked találták ki. A dereka gumírozott, így extra kényelmet biztosít. Vigyél színt az őszi estékbe ezzel az igazán különleges darabbal!

4. Barna szaténpizsama – H&M

Szaténpizsama
Ára: 12 495 Ft
Forrás: www2.hm.com

Gyönyörű, kifinomult, laza fazon. Igazán nőiessé ing fazonú felsőrésze teszi, amely „luxusfeleség” hatást kölcsönöz viselőjének.

5. Fekete csipkés viszkóz pizsama - Tezenis

Csipkés Hosszú Viszkóz Pizsama  
Ára: 9 990 Ft
Forrás: tezenis.com

A fekete csipke örök klasszikus, ha az igazi eleganciát akarjuk hangsúlyozni. A V-kivágásnak köszönhetően szinte minden alkatnak nőies, kifinomult megjelenést biztosít – emellett olyan kényelmes, hogy le sem akarod majd venni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.