Megdöbbentő: ide rejthették a drogot Liam Payne dílerei a szállodában

Liam Payne
AFP - AFP
nyomozás öngyilkos drog öngyilkosság Liam Payne
Mindent átvizsgálnak a Buenos Aires-i CasaSur Palermo hotelben a hatóságok. A nyomozók még mindig úgy gondolják, Liam Payne a szálloda alkalmazottaitól szerezte a drogot, és arról is van már feltételezés, hogy miként juttatták be hozzá.

A Buenos Aires-i hatóságok razziát tartottak abban a szállodában, ahol Liam Payne, a One Direction egykori énekese október 16-án elhunyt. A rendőrség kábítószerek és egyéb nyomok után kutatott, miután felmerült a gyanú, hogy Payne drogokat kapott a szálloda alkalmazottaitól. A vizsgálat még mindig tart.

Liam Payne szappandobozban kaphatta a drogot
Liam Payne szappandobozban kaphatta a drogot
Forrás: AFP 

Vizsgálják Liam Payne halálának körülményeit

A CasaSur Palermo szállodában történt események után a Speciális Vizsgálati Osztály rendőrei nyomoznak Buenos Airesben. Most azon vannak, hogy minél több bizonyítékot gyűjtsenek, beleértve a szálloda kamerafelvételeit, elektronikus eszközeit és dokumentumait. Az La Nation argentin lap értesülései szerint ezek az anyagok fontosak a Payne halála előtti pillanatok rekonstruálásához - írja a Page Sixx

A drogokat egy szappandobozba rejthették

A rendőrség szerint a Payne szervezetében talált különböző drogokat valószínű, hogy a szálloda alkalmazottai adhatták az énekesnek. Egy bennfentes információi szerint a kábítószereket egy szappandobozban rejtették el, amit a Payne szobájában találtak meg és az ott készült felvételeken is szerepel.  A toxikológiai jelentés alapján Payne szervezetében többek között crack kokaint, benzodiazepint, valamint rózsaszín kokain nyomait mutatták ki. Ez utóbbi egy veszélyes rekreációs szer, amely gyakran tartalmaz metamfetamint, ketamint és MDMA-t.

Liam Payne barátnőjével, Kate Cassidyvel utazott Argentínába, ahol Niall Horan is fellépett. Cassidy azonban két nappal az énekes halála előtt - Payne könyörgése ellenére -  elhagyta Buenos Airest, Payne pedig ezután furcsán kezdett viselkedni. Egy ismerőse szerint az amerikai vízumát várta, ezért nem tudott Cassidyvel utazni. Szemtanúk arról számoltak be, hogy még a laptopját is összetörte a szálloda előcsarnokában. Az események miatt a szálloda vezetősége a 911-es segélyvonalat hívta, röviddel ezután Payne-t az udvaron találták meg, miután lezuhant a harmadik emeleti erkélyéről. Az előzetes boncolási eredmények szerint Payne félájult vagy eszméletlen állapotban eshetett le, ami többszörös traumát, köztük koponyatörést okozott, ami azonnali halálához vezetett. 

Liam Payne halálával kapcsolatban még többet itt olvashatsz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.