P. Diddy rózsaszín kokaint vitetett alkalmazottaival minden buliba: ez okozhatta Liam Payne halálát is

kábítószer P. Diddy Liam Payne
Lapinformációk szerint a rapper is használta azt a szert, amit Liam Payne szervezetében is kimutattak. P. Diddy tagadja a vádakat, hogy bárkit arra utasított volna, hogy rózsaszín kokaint hurcoljon magánál a bulikon.

A Metropolitan Detention Centerben várja tárgyalását P. Diddy. Az 54 éves zenészt emberkereskedelemmel és zsarolással, valamint sorozatos szexuális zaklatással vádolják. A legfrissebb hírek szerint Sean „Diddy” Combs ugyanazt a szert használhatta, ami közvetve Liam Payne október 16-i halálát is okozhatta. 

Rózsaszín kokaint használt P. Diddy is
Rózsaszín kokaint használhatott P. Diddy is
Forrás: AFP

 

P. Diddy a rózsaszín kokain függője volt? 

A börtönben ülő P. Diddy most ismét a figyelem középpontjába került, miután súlyos vádak láttak napvilágot arról, hogy hollywoodi bulijain dolgozó alkalmazottait arra kényszerítette, hogy úgynevezett rózsaszín kokaint vigyenek magukkal. Ez a szer, más néven Tuci, ugyanaz a kábítószer, amely állítólag Liam Payne, a One Direction egykori sztárjának halálával is összefüggésbe hozható. A botrány akkor robbant ki, amikor Rodney "Lil Rod" Jones, Diddy egyik volt munkatársa szexuális zaklatással és egyéb visszaélésekkel vádolta meg a rappert. Azt állította, hogy Diddy nemcsak arra kényszerítette a bulikon dolgozó alkalmazottakat, hogy különböző drogokat hordjanak magukkal – köztük kokaint, GHB-t, ecstasy-t és marihuánás édességeket –, de prostituáltak toborzására és velük való szexuális kapcsolatok létesítésére is utasította őket. Jones szerint a bulik során minden dolgozónak, a komornyiktól a szakácsig, apró táskákat kellett magánál tartania, amelyek tele voltak kábítószerekkel. Az egyik ilyen drog a rózsaszín kokain volt, amely többek között ketamint, MDMA-t és metamfetamint tartalmazhat.

P. Diddy tagadja a vádakat

P Diddy ügyvédje határozottan tagadja a vádakat, és kijelentette, hogy Rodney Jones csak gyors és könnyű pénzszerzési lehetőséget keres, ezért jelentette fel a zenészt. Az ügyvéd hangsúlyozta, hogy vitathatatlan bizonyítékuk van arra, hogy a vádak alaptalanok, és fel vannak készülve arra, hogy bíróság elé vigyék az ügyet. Diddy jogászcsapata mindent megtesz, hogy visszaverje a rágalmazási kísérleteket, és már kezdeményezték a Jones által indított 30 millió dolláros kereset elutasítását is. P. Diddyt egyébként akár életfogytiglan börtönre is ítélhetik. A rapper ügyét exe, Cassie Ventura robbantotta ki. Azóta többen is feljelentették P. Diddyt, Adria Sheri English táncosnő a mocskos buliiról számolt be, és nemrég egy nő azzal állt elő, hogy a zenész bedrogozta, megerőszakolta és teherbe ejtette

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.