Hajléktalanná vált az egykori Playboy-modell: Hugh Hefnerrel élt, most sátorban alszik

luxus modell Playboy Hugh Hefner
A világ legnagyobb hírességeivel bulizott a 41 éves Louise Glover, de azóta nagyon megváltozott az élete. Az egykori Playboy-modell hajléktalanná vált és egy sátorban él.

Az egykori Playboy-modell Hugh Hefnerrel élt a villájában, mostanra azonban szomorú fordulatot vett a sorsa. A 41 éves Louise Glover hajléktalanná vált, egy sátorban él, és nincs senkije, akire számíthatna.

Louise Glover, Playboy-modell
Egykor Playboy-modell volt, most hajléktalan
Forrás: Getty Images

Hajléktalanná vált az egykori Playboy-modell

A 41 éves Louise Glover 20 évesen kezdett el modellkedni, és hamarosan nemzetközi hírnevet szerzett. Kiutazott az Egyesült Államokba, ahol Playboy-fotózáson vett részt, ami meghatározó volt az életében. „Ez volt a legjobb időszak, mintha egy másik világ lett volna" - emlékezett vissza a szépség. „Akkoriban nem is gondoltam rá annyira, de a világ legnagyobb neveivel lógtam együtt." Olyan sztárokkal vett részt partikon, mint Leonard DiCaprio, Matthew Perry és Paris Hilton.

A Playboy-modell tehát egykor fényűző életet élt, Hugh Hefner Los Angeles-i villájában élvezte a luxust, mostanra azonban minden megváltozott körülötte.

A 41 éves Louise Glover hajléktalan és egy sátorban él. A sorsa akkor fordult rosszra, amikor 2010-ben egy mellimplantátum-műtét után fertőzést kapott és megállt a szíve. Öt hetet töltött kórházban, ezután az egészséges életmód felé fordult. Személyi edzőként azonban egyre kevésbé tudott megélni. 

Nincs családom, akire támaszkodhatnék

 - panaszolta a nő, aki nevelőotthonokban nevelkedett. „Próbálok derűlátó maradni és a legtöbbet kihozni a helyzetemből, de ez nehéz. A dolgoknak meg kell változniuk, mielőtt beköszönt a tél" - áruéta el Louise Glover. „Szívesen csinálnék műsorvezetést, és még mindig vállalok promóciós munkákat, de nem vagyok hajlandó semmi pornográf dolgot csinálni."

A sátra mellett Glovernek van egy kis tűzhelye a főzéshez, két melegvizes palackja, és a nehézségek ellenére optimista. „Bizonyos szempontból nyugodtabb vagyok, most, hogy itt vagyok, mert kevesebb dolog miatt kell aggódnom" - jelentette ki. „Voltak igazán különleges pillanatok. A múltkor a hálózsákomba burkolózva néztem a hullócsillagokat. Hamarosan megváltozik a szerencsém."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.