Sallai Nóra még nem tudja, hogy meghalt a kisfia

Sallai Nóra
TV2 - Sarosi Zoltan
tragédia Sallai Nóra balesete Sallai Nóra kisfia gyász
Hétfőn este tragikus hír érkezett: a színésznő kisfia nem élte túl a balestet. Az élet-halál között lebegő Sallai Nóra még nem tudja, hogy elveszítette az ötéves Bendét.

Szeptember 27-én szenvedett tragikus balesetet Sallai Nóra és kisfia. Egy ország imádkozott értük, anyát és fiát két különböző intézményben kezelték, de az ötéves Bende életét nem tudták megmenteni az orvosok, a szervezete feladta a harcot.

Sallai Nóra
Sallai Nóra és kisfia bő egy hete szenvedtek súlyos balesetet Alsónémedinél
Forrás: TV2

Sallai Nóra kisfia elhunyt

Szeptember 7-én este érkezett a szörnyű hír, az Alsónémedinél balesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende a kórházba elhunyt. Az ötéves kisfiút már a karambol helyszínén újra kellett éleszteni, de mindenki remélte: meggyógyul. Míg a múlt hét folyamán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás.  „Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit" - nyilatkozta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya a Borsnak

A színésznő még nem tudja, hogy Bende már nem él

Sallai Nóra állapota még mindig válságos: bár a vér összegyűlt a kezeléséhez, úgy tudni több műtét vár rá. Az élet és halál között lebegő színésznő így még nem tudja - nem is tudhatja - hogy elvesztette gyerekét.

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.