Testbeszéd: Ez a 7 jel megmutatja, hogy tutira bejössz a pasinak

randevú, párkapcsolat
Shutterstock - Shutterstock
vonzalom randevú párkapcsolat
Túl vagytok az első randin, de nem tudod, hányadán állsz a pasival? Íme, a vonzalom egyértelmű jelei, ha ezeket láttad rajta, biztos lehetsz a dolgodban.

Boldog vagy és izgatott. Nagyon bejön neked a pasi... De nem tudod, te hogyan hatottál rá. Vajon fel fog hívni? Lesz folytatása ennek a randinak?  

Ha te is azok közé tartozol, akik nehezen olvasnak a jelekből, ezért hajlamos vagy túlgondolni és túlaggódni a kapcsolataidat, akkor érdemes tovább olvasnod. Van ugyanis néhány csalhatatlan jele annak, ha tetszel a pasinak. Ha az alábbi gesztusokat észreveszed az első randin, akkor nem kell aggódnod. Biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van, sőt még az is lehet, hogy megtaláltad a lelki társad.

 

7 jel, ami megmutatja, hogy a randipartnered vonzónak talál

beszélgetés kávézás randi randevú mosoly 6 ok, amiért az introvertáltak sikeresebbek a társkeresésben! család
Az első randevún próbálj meg maximálisan figyelni a partneredre. Ez a 7 jel elárulja, hogy bejössz neki.
Forrás: Thinkstock

1. Nem csak a szemedbe néz

Miközben beszélsz hozzá, ő fürkészi az arcodat, a vonásaidat, gesztusaidat. Tüzetesen szemügyre vesz, és többször is végigmér. 

2. Csökkenti a köztetek lévő teret  

Közelebb húzódik hozzád, amikor mutatsz neki valamit, majd a közeledben is marad. Esetleg odahajol hozzád, és a füledbe súg valamit. 

3. Fizikai érintést kezdeményez 

Véletlenül hozzád ér, megfogja a karod, megérinti a hátad. Esetleg megsimogat, vagy megigazítja a hajad. 

4. Láthatóan zavarban van 

Lehet, hogy próbál laza és határozott lenni, de bizonyos pillanatokban inkább idegesnek tűnik. Elpirul, keresi a szavakat, véletlenül leejti, ami a kezében van. 

5. Folyamatosan mosolyog 

„Két ember között a legrövidebb út a mosoly” – tartja a mondás, és valóban ez a legegyértelműbb jele annak, hogy beszélgetőtársad szimpatizál veled. Azonban érdemes megfigyelned ezt a mosolyt. Ha nem hervad le az arcáról pár másodperc múlva, hanem folyamatosan mosolyogva beszélgettek, akkor nem kell félned, nyert ügyed van. 

6. Próbál „viselkedni” 

Figyel az apró részletekre: megigazítja a haját, a ruháját, rendezgeti az asztalon a dolgokat. Ez azt mutatja, hogy érdeklődik irántad, ezért próbálja a legjobb oldalát mutatni. A párkapcsolatszakértő szerint sokan önkéntelenül a hangszínüket is megváltoztatják, ha szeretnének valakire jó benyomást tenni. Például a férfiak elmélyíthetik a hangjukat, hogy dominánsabbnak tűnjenek, míg a nők kicsit magasabb hangon beszélnek.  

7. Oldalra dönti a fejét, miközben téged hallgat 

A testbeszéd-szakértők szerint a kissé oldalra döntött fej érdeklődést és kíváncsiságot jelezhet az iránt, amit a másik személy mond, akárcsak a szemöldök felvonása. Bármelyiket észreveszed a beszélgetőpartnereden, biztos lehetsz benne, hogy tetszik neki, amit mondasz. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.