Ezért volt nehéz Jennifer Anistonnal dolgozni a Jóbarátokban: egykori gyerekszínész árulta el

Friends-Jennifer Aniston és David Schwimmer
AFP -
forgatás Cole Sprouse Jóbarátok Jennifer Aniston
Cole Sprouse, aki a Jóbarátok című sorozatban gyerekként játszott, elárult egy titkot. Ezért volt számára nehéz Jennifer Anistonnal dolgozni.

A Jóbarátok című ikonikus sorozatnak még most is hatalmas rajongótábora van, akik érdeklődve figyelnek minden egyes új információt, ami megjelenik a szériáról. Most Cole Sprouse árult el egy titkot. A színész gyerekként játszott a sorozatban, és most elmondta, miért volt számára nehéz Jennifer Anistonnal dolgozni.

Friends, Jóbarátok Cole Sprouse elárulta, miért volt számára nehéz Jennifer Anistonnal együtt dolgozni
Cole Sprouse elárulta, miért volt számára nehéz Jennifer Anistonnal együtt dolgozni
Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Warner

Ezért volt nehéz Jennifer Anistonnal a közös munka Cole Sprouse számára

Cole Sprouse, aki a Jóbarátokban Ross fiát, Bent alakította, most elárulta, miért volt számára nehéz a közös munka Jennifer Anistonnal. Cole mindössze hétéves volt, amikor bekerült a sorozatba, és ugyan nem sokszor láthattuk, volt néhány nagyon fontos jelenete. Kár, hogy nem tudta teljesen kibontakoztatni a tehetéség, ugyanis elterlete valami, vagy inkább valaki a figyelmét: Jennifer Aniston. Cole ugyanis gyerekként bele volt zúgva a színésznőbe. "Nagyon, nagyon nehéz volt Anistonnal dolgozni, mert annyira szerelmes voltam belé" - mondta Cole, aki hozzátette, teljesen meg volt zavarodva a forgatásokon, még a szövegét is rendszeresen elfelejtette. 

Az ikertestvére Palvin Barbi férje

Cole Sprouse ikertestvére, Dylan, Palvin Barbi férje. Tavaly nyáron házasodtak össze Magyarországon, az esküvőt Ceglédbercelen, a Palvin család birtokán tartották. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.