Glastonbury titkos nudista fürdője: egyedülálló élmény a fesztivál szívében

Glastonbury Festival 2024 - Day Four
Redferns/Glastonbury Festival 2024 - Day Four - Jim Dyson
Glastonbury spa nudista Glastonbury Fesztivál
A világhírű fesztivál helyszínén, a Worthy Farmon olyan sztárok lépnek fel, mint Dua Lipa, Coldplay és Shania. Azonban, ha elbújsz a tömeg elől, felfedezheted a Glastonburyn belül Lost Horizon nevű titkos nudista területet, amely egy "fesztivál a fesztiválban" élményt kínál a látogatóknak.

Ez a nomád spa már évek óta része a Glastonburynek, és a Tipi Field közelében, a fesztivál déli végén található. A Lost Horizon területén egy szauna, masszázsszalon és kávézó is várja a látogatókat, ahol akár nudista zenészek is szórakoztathatják a résztvevőket. Az elmúlt években olyan programok szerepeltek a kínálatban, mint a jóga, trambulin, testfestés és hulahoppozás, mindezt természetesen ruha nélkül. A meztelenség nem kötelező, mindenki maga dönti el, hogy mennyi fér bele neki.

Glastonbury fesztivál
A Glasontbury fesztivált a hírességek is imádják: idén Sienna Miller is feltűnt a helyszínen
Forrás: Jed Cullen

Glastonbury titkos nudista fürdője 

A Lost Horizon hivatalos közleményében ez olvasható: „Pihenj és frissülj fel távol a nyüzsgéstől és a káosztól. Olvadozz egy függőágyban, töltődj fel a napsütésben vagy pihenj a tűz mellett a lodge-ban. A luxus, fával fűtött jurta szauna reggel 8-tól este 10-ig üzemel. A Solar Stage egész nap különböző zenei stílusokat kínál szórakozásként."

Továbbá a látogatók friss, tiszta törölközőt bérelhetnek, házi készítésű természetes szappant vehetnek, és az értékeik miatt sem kell izgulniuk. A helyszínen még telefonfeltöltési lehetőség is van napenergiával, és a recepción masszázst is lehet foglalni. A területen kényelmes jurtában hagyhatják a fesztiválózok a ruháikat, meleg és barátságos tipi napkunyhó, zuhanyzók, merülőmedence, egy nagy kert napozáshoz, valamint gyönyörű nyílt tűzhelyek is a rendelkezésre állnak.

Glastonbury: több mint fesztivál

A helyiek azt mondják, Glastonbury tökéletesen visszaidézi a látogatók számára a hatvanas-hetvenes évek miliőjét. 

A legtöbben a legendás Glastonbury Fesztivál idején érkeznek erre a vidékre (ami a világ egyik legikonikusabb rendezvénye),

de az „áldott sziget” szívében megbúvó település egész évben remek úti cél. Érdekes élmény lesz látni a retroüzleteket, a kristályshopokat és az utcán sétálgató embereket, akik szépséget, színt és energiát visznek a város életébe. A többi látnivalóról nem is beszélve.

Házipatika fesztiválokra

Bár a fesztivál nem egy túlélőtábor, azért nem árt felkészülnünk egy jól összeállított túlélőcsomaggal, tehát kell egy házipatika fesztiválokra. Ha nem akarunk kimaradni a buliból, vigyünk magunkkal egy-két dolgot, ami kihúzhat minket a bajból! Íme a lista.

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.