A párkapcsolati tréner tanácsa: ha ennyi ideig nem mondja a férfi, hogy szeret, szakíts

szakítás, szerelem, viszály
Shutterstock -
párkapcsolat szeretlek szakítás
Hónapok óta jártok, jól érzitek magatokat, azt érzed, szerelmes vagy, de valahogy a másik oldal nem jelez vissza. Már kimondanád, hogy szereted, de a pasinak sehogy sem akaródzik színt vallania? Egy párkapcsolati tréner szerint ideje szakítani.

Ha a kapcsolat kezdetétől számított három hónapon belül a pasi nem mondja ki, hogy „szeretlek”, már nem is fodja. Jake Maddock párkapcsolati tréner, aki arról híres, hogy nem finomkodik, ha szerelemről van szó. A közelmúltban több TikTok- és Instagram-videóban elmondta, hogy a nők csak az idejüket vesztegetik, ha jaikkal maradnak. Ha a férfi nem hajlandó kimondani a bűvös szót, akkor egyetlen megoldás marad: a szakítás.

párkapcsolat, szakítás
Annak  párkapcsolatnak, amiben a férfi hosszabb idő után sem vall szerelmet, nincs értelme
Forrás: Forrás: thinkstock

Ha egy férfi hosszabb idő után is képtelen szerelmet vallani, akkor a párkapcsolatnak véget kell vetni

„Ha a partnered 12 hétig nem mondja ki egyértelműen, hogy "szeretlek, akkor nem ő az ideális társad, csak az idődet vesztegeted vele” — jelentette ki a szakértő, hozzátéve, hogy amikor tényleg eljön az igazi, azt mindketten tudni fogjátok. 

Véleményével megosztotta a felhasználókat, néhányan azt írták, hogy a csakúgy odavágott és nyersen megfogalmazott tanácsai nem minden kapcsolat esetén állják meg a helyüket. Mások azt állították, hogy egyes kapcsolatoknak több időre van szükségük ahhoz, hogy elmélyüljenek, hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy egy férfi őszintén szerelmet valljon.

„Annyiféle körülmény közrejátszhat ebben az egészben. A valóságban a dolgok másképp alakulnak, és szélesebb látószögből kellene vizsgálni a párkapcsolatokat” — írta egy nő, ezzel megvédve a férfiak becsületét. Ám több kommentelő azonnal visszavágott, mondván, hogy az alacsony önbecsülésű nők gyakran lejjebb adnak az elvárásaikból, hogy elkerüljék a szakítást, és értelmetlen és reménytelen kapcsolatokban maradjanak.

Az egyik kommentelő azonban saját történettel támasztotta alá a párkapcsolati tréner véleményét. Elmondta, hogy ő azonnal megkedvelte a férfit, akivel alig néhány héttel később már jegyben is jártak.

„Hat hét után eljegyeztük egymást, hat hónap múlva összeházasodtunk, és még mindig házasok vagyunk, immáron 32 éve” — érvelt a szakember mellett a hölgy.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.