Öt vármegyére adtak ki riasztást: erős szél, villámlás, eső várható ezeken a területeken

eső, villámlás, időjárás
Shutterstock - Athapet Piruksa
időjárás eső Riasztás
Ugyan a hőségtől még nem kell búcsút vennünk, egy kis felfrissülésre biztosan számíthatunk: öt vármegyére riasztást adtak ki várható heves zivatarok miatt - közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt.

Hétfőn a sok napsütés mellett északnyugat felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet. Zápor, zivatar nyugaton és északkeleten fordul elő. Az északnyugati szél megerősödik. 26 és 31 fok között alakul a hőmérséklet. A HungaroMet Nonprofit Zrt. 5 vármegyére adott ki figyelmeztetést adott a várható heves zivatarok miatt. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de emellett esetenként szélerősödés is előfordulhat! 

időjárás, riasztás
A keleti és nyugati vármegyékre adtak ki riasztást 
Forrás: met.hu

Kedd

Ragyogóan napos, meleg, igazi strandidő várható. Eső nem lesz. 30-31 fok köré melegszik a levegő.

Szerda

Sok napsütés valószínű, csak kevés gomolyfelhő jelenik meg az égen. Csapadék nem várható. 30-36 fokos, országos hőségre készülhetünk.

Csütörtök

A napsütést gomolyfelhők zavarják, de csak néhol fordulhat elő zápor. 33 fok körüli kánikula ígérkezik - írja a Köpönyeg. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.