Kiderült, mi történhetett a holtan talált Bódog Dániellel

tragédia Bódog Dániel baleset
Hosszú napokig keresték Bódog Dánielt, aki szeptember 6-án szállt le rosszullét miatt a Kalocsa és Dusnok között közlekedő buszról. A szülei egyből indultak érte, de a kapcsolat megszakadt, Daninak pedig nyoma veszett. A holttestét szeptember 17-én találták meg.

Ahogy arról a life.hu is beszámolt, Bódog Dániel holttestét Dusnok térségében találták meg. Édesanyja szeptember 17-én este tudatta a közösségi médiában, hogy fia elhunyt.

Bódog Dániel
Az eltűnt Bódog Dániel keresését nem adja fel az édesanyja
Forrás: Police.hu

„Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatasokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket...az együttérzést!"- írta a megtört szívvel az anyuka.

Akkor még nem volt információ arról, hogyan vesztette életét a 29 éves fiatalember, és azóta sem érkezett hivatalos tájékoztatás. Mindössze annyit lehet tudni, amit az egyik civil kereső posztolt a Találjuk meg Danit Facebook-csoportba. Hogy mi történhetett Danival, a lenti videóból kiderül: 

@life.hu_official Egy ország gyászol: holtan találták meg az eltűnt Danit Több ezren aggódtak a szeptember 6-án eltűnt Bódog Dánielért. Most azonban minden remény elszállt: Dusnoknál megtalálták a fiatal holttestét. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #eltűntDani #BódogDániel #gyász #tragédia #elhunyt #life ♬ original sound - life.hu_official

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.