Egy nagymama elárulta a legtutibb szépségápolási trükköket: így maradhat fiatalos az arcbőr

elegant 60 years old woman in grey hair, ai
Profimédia -
szépségápolás nagymama arcbőr
Egy nyolcvanas éveiben járó nő megosztotta legjobb szépségápolási praktikáit, amelyek segítenek lassítani az öregedést és ragyogó bőrt biztosítanak. A szépségipar gyors fejlődése miatt nem könnyű megtalálni a megfelelő termékeket az egészséges és fiatalos bőr eléréséhez, ám a nagymama szerint csak néhány otthon is megtalálható összetevőre van szükség.

Bízni a kozmetikai cégekben nehéz, mivel fogyasztóként sokszor fogalmunk sincs, hogy valóban a hatékonyságot vagy csupán a profitot tartják szem előtt. Azonban egyre több nő fordul az idősebb generációhoz, hogy megismerjék a legjobb szépségtippeket a hibátlan bőr eléréséhez. Egy fiatal nő a TikTokon osztotta meg nagymamája négy legjobb szépségápolási trükkjét. Büszkén állítja, hogy a 84 éves nagymama „sorra kapja a bókakat az arcbőre miatt” köszönhetően ezeknek az egyszerű háztartási termékeknek.

nagymama
84 éves nagymama árulta el a legtutibb szépségápolási trükköket
Forrás: Profimédia

84 éves nagymama árulta el a legtutibb szépségápolási trükköket

A videót kezdve MayaLuv azt tanácsolta, hogy igyunk antioxidáns teát.  Az antioxidáns tea segíthet megelőzni a sejtkárosodást, ami hozzájárul az egészséges és ragyogó bőrhöz. Emellett csökkentheti a koleszterint, mérsékelheti a gyulladást és a szívbetegség, valamint a rák kockázatát, és növelheti a test zsírégető képességét. A legjobb antioxidáns teák közé tartozik a fekete tea, zöld tea, hibiszkusztea, oolong tea, fehér tea és rooibos tea. A következő tippje az organikus tisztítószappan használata, amelyről megosztotta: 

A nagymamám mindig organikus szappant készített az arca napi kétszeri tisztításához. Jelenleg a zabpehely és méz kombinációja a kedvencünk, mivel ez ragyogóbá varázsolja az arcunkat.”

Az organikus szappanok, amelyeket növényi olajokból és növényi kivonatokból készítenek, kíméletesek és táplálóak. Mentesek a szintetikus illatanyagoktól és durva vegyszerektől, amelyek irritációt, allergiás reakciókat vagy szárazságot okozhatnak. MayaLuv harmadik tippje a rizsvíz használata, amelyről így ír: „Szuper tápanyagban gazdag, és nagyon kicsire zsugorítja a pórusokat"

A rizsvíz gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban, amelyek elengedhetetlenek a bőr egészségéhez. A rizs antioxidánsai és vegyületei, mint a ferulasav és az allantoin, világosabbá tehetik a bőrt, csökkenthetik a pigmentációt és egyenletesebbé tehetik a bőrtónust. Végső tippje, amelyre állítása szerint nagymamája „esküszik”, a felvert marhazsír használata. Elmondta: 

A nagymamám azt állítja, hogy a marházsír a legjobb dolog, ami miatt a bőre ennyire csodás az ő korában.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.