Ördög Nóra: „Nagyon szeretem a sminkeletlen arcomat"

makeup pirosító smink Ördög Nóra Nánási Mici
A TV2 műsorvezetője rajong a szépségápolásért, nagyon sokféle sminket viselt már. Ördög Nóra azonban akkor a legboldogabb, amikor nem kell magát kifestenie.

Rúzs és púder mindig van nála - ha egy kis frissítésre van szükség, előkapja és már kezdődhet is bármilyen program. Ördög Nóra egészen fiatal kora óta kamerák előtt dolgozik, így sminkelni is korábban kezdett az átlagnál. 

Ördög Nóra
Ördög Nóra akkor a legboldogabb, ha nincs kisminkelve
Forrás: https://www.instagram.com/ordognora

Ördög Nóra legjobb tanácsadója az anyukája volt

„Nagyon egyértelműen emlékszem rá, hogy mikor kezdtem el először sminkelni. Versenytáncoltam és ennek a rituáléjába beletartozik, hogy ott a kislányok is viszonylag hamar elkezdenek gyönyörű sminkekben parkettre lépni. Nem tudom, hogy anyukám egyébként hány éves koromban engedte volna meg, hogy nekem legyen saját sminkkészletem, de a versenytánc feljogosított arra, hogy viszonylag hamar beletanuljak ebbe a dologba. És előttem van a kép is, amikor először anyukámmal elmegyünk egy sminktanácsadásra, nagyon megadtuk a módját, és akkor ott kiválasztották, hogy mik az én színeim, mi az, ami a legjobban áll. Egy próbasminket is elkészítettek, és akkor anyukám megvette nekem ezeket a termékeket, amiket nagyon nagy becsben tartottam, és azt hiszem, hogy onnantól indul az én szerelmem a sminktermékekkel. 

Egy nő táskájában a kincsei, a sminkeszközei mindig nagyon fontos szerepet töltenek be, és tényleg nagyon sokat hozzátesznek ahhoz, hogy a hétköznapokon jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Vadabb színekkel is kísérletezett

„Én alapvetően barnás tónusú csaj vagyok, tehát az őzike típusú sminkeket szerettem mindig is. Egyszer-kétszer fordult elő, hogy kísérleteztem vadabb színekkel, zölddel, vagy kékkel, de ezek leugranak az arcomról. Nagyon szeretem a földszíneket, mindig is azt gondoltam, hogy én ősz típusú lány vagyok. Barna haj, barnás szemek, mi kell még? De kiderült, hogy a karcosabb téli színek jobban állnak nekem, tehát a magenta, a türkizkék, és tényleg figyelem is magamat, hogy ruhákban ezek mindig nagyon jól működnek, de sminkekben a natúr vonalat szeretem" - mondja Ördög Nóra, akit a férje, Nánási Pál nagyon sokféle szituációban látta már, sokszor a vad sminkek tetszenek neki. Érdekes, hogy az ismert fotós nagyon szereti azt a folyamatot, amikor felesége elkezdi lemosni magáról a festéket. 

„Mindig meg szokta jegyezni, hogy most hagyjam, most ez így tetszik neki. De hál' Istennek a smink nélküli arcomat is szereti, és arra is mindig pozitív bókokat kapok tőle, úgyhogy igazából nem panaszkodhatom" - mondta a kétgyerekes édesanya. 

Ördög Nóra kislánya, Mici is élénken érdeklődik a sminkelés iránt

„Nyilván őt már nem csak az szippantja be, hogy tőlem mit lát, ő már azért TikTokon is találkozik a sminktrendekkel. Nemrég elindult egy tornaversenyen, ahol - ugyanúgy, mint nálam a versenytáncban - szintén része volt a smink az outfitjének. Meg is döbbentett, hogy már itt tartunk, 11 éves, és tényleg, ilyen alkalmakkor már ő is viselhet sminket. És nyilván nagyon érdeklik a különböző szájfények, ha bemegyünk egy drogériába, akkor nem tudunk úgy eljönni, hogy  valamit ne kutasson magának" - mondja Nóri, aki smink nélkül is nagyon jól érzi magát, sőt...

„A munkámból kifolyólag is annyira sok olyan helyzet van, amikor profi kezek közé kerülök, és nagyon szép sminkeket viselek, hogy a hétköznapokon most már nagyon szeretem a sminkeletlen arcomat viszontlátni a tükörben. A kicsit nyugalmasabb arcomat, ami elindít bennem egy olyan folyamatot, hogy ma béke van, ma a családdal vagyok, ma irodista vagyok, bármi vagyok. Viszont nyilván ezeken a napokon is a pirosító nagyon kell, az mindig. Hogy legyen egy kis élet, egy kis üdeség az arcon, ez elmaradhatatlan, meg a szám! Vastag a szám, nagyon gyorsan, nagyon könnyen kiszárad, úgyhogy ez egy folyamatos küzdelmem, hogy mindig valami legyen rajta, amitől hidratáltnak, dúsnak tűnik."

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.