Ősszel is hódit a cseresznye: ezek a kedvenc parfümillatok – Termékekkel, árakkal

Young,Woman,With,Short,Blonde,Haircut.,Portrait,Of,Beautiful,Model
Shutterstock - popcorner
parfüm szépségápolás illat ősz
Az édes gyümölcsös illatok eddig a nyári szezon kedvencei voltak, de van valami a cseresznyés parfümökben, amiért most mindannyian odavagyunk. Mutatjuk a legjobb illatokat.

Cseresznyés parfümöt viselni ősszel talán furcsán hangozhat, ugyanis ilyenkor inkább a fás, vaníliás és télies illatok veszik át a főszerepet, de idén ez másképp lesz. A cseresznye gyümölcsös aromája valamiért beköltözött a parfümimádók orrába és szívébe. Ha eddig kerested a megfelelő parfümöt őszre és télre, akkor megtaláltad a legjobb illatokat, amiket ebben a cikkben gyűjtöttünk össze!

parfüm, cseresznye
Cseresznyés parfümöt viselni ősszel talán furcsán hangozhat
Forrás: Shutterstock

 

A cseresznyés parfüm az ősz kedvenc illata

Van valami a cseresznyében, ami az édes illatok mellett játékosságot és bátorságot sugall. A váratlan dolgok és az újdonság kedvelőinek a cseresznyés illatok különleges kombinációi kifejezetten tetszeni fognak, a klasszikus cseresznyeillatot kedvelők, pedig a gyümölcs egyedi illatával töltődhetnek fel az őszi hideg napokon.

Valószínűleg Tom Ford nevéhez köthetjük a cseresznye felhelyezését a szaglási térképre, ugyanis egy fanyar és füstös jegyekkel ellátott különleges illatot hozott létre. A Dior, a Guerlian és az Escada is elkészítette saját cseresznyés parfümjét egyedi illatjegyekkel.

A cseresznye védjegye, hogy egyszerre ismerős és meglepő, a fekete cseresznye pedig igazán kiemelkedő illatjegyekkel rendelkezik, amit fákkal, fűszerekkel és friss virágokkal is lehet kombinálni, hogy egyedi, de sokoldalú illatot kapjunk.

Igen, a fekete cseresznye az, ami az őszi szezonban a kedvenc illataink alapját adja. Tehát már nem csak a morellócseresznyéről van szó, amelynek édes illata olyan, mint a cukorka, vagy szirupos, mint a tinédzserek szájfénye. Most már a fekete cseresznye pörkölt mandulával társul egy diós csavarért, rózsával egy egyedülálló gyümölcsös virágos illatért, vagy csokoládéval, aminek olyan jó az illata, hogy kedvünk lenne inkább megenni.

A cseresznyeparfümök érzéki, intim illatok, amelyek szexi hangulatot idéznek meg. Vannak olyanok, amelyekben a cseresznye aroma kifejezetten egy szerelmi „idegszálat” érint meg az agyukban, így beindulnak az agy örömközpontjai.

A cseresznyeparfüm sikere valószínűleg abban rejlik, hogy váratlan. Egy játékos illat, amely elegáns, nyárias és frissítő, miközben érzéki és meglepetésekkel teli.

Mutatjuk a kedvenc cseresznyés parfümjeinket!

1 / 5
1 / 5
1 / 5
1 / 5
1 / 5

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.