Öt gombás arcápoló, amit a bőröd imádni fog! - Termékekkel, árakkal

Thinkstock -
szépségápolás bőrápolás arcápolás
A gombával átitatott bőrápolás a legjobb módja a bőr hidratálásának és ragyogásának. Íme 5 gombás arcápoló, amelyekkel akár már holnap kiegészítheted szépségápolási rutinodat.

A szépségápolás területén egyre népszerűbb a gombás bőrápolás a hidratáló és bőrfényesítő tulajdonságainak köszönhetően. Ez az 5 gombás arcápoló segíthet, hogy megismerkedj a gombákat tartalmazó készítményekkel. Ázsiában régóta használják egészségjavító hatása miatt. Segít megőrizni a vitalitást, illetve a krónikus stressz egészségkárosító hatásai ellen is felveszi a harcot.

5 gombás arcápoló
Az 5 gombás arcápoló közül van, amelyik reishi gomba kivonatot tartalmaz, amely javítja a bőr ellenálló képességét az öregedés hatásaival szemben. Forrás: Shutterstock/wasanajai

 5 gombás arcápoló, ami a legújabb trendeket követi 

Időről időre új bőrápolási trendek válnak hihetetlenül népszerűvé; jelenleg a gombás bőrápolásért rajonganak sokan. A gombákon alapuló bőrápolás a TikTok-ot is meghódította, ahol a videók és az emberek, akik a gombával dúsított termékeikről áradoznak, több százezer megtekintést gyűjtöttek össze. Bár a közösségi platformokra még csak most robbantak be,ezek a bőrápoló termékek már évek óta nagy sikert aratnak.

Miért olyan népszerűek a gombás bőrápolók?

A gombát tartalmazó bőrápoló termékekről azt mondják, hogy csökkentik a gyulladást, fokozzák a hidratációt és fényességet, valamint megvédik a bőrt a környezeti hatások által okozott károsodástól. Bizonyos gombafajták segíthetnek a bőr pigmentációjának csökkentésében is, egyenletesebb, kiegyensúlyozottabb bőrtónust hozva létre. Mindez egészségesebb, ragyogóbb és fiatalosabb megjelenésű bőrt eredményez. A gombakivonatok a szérumoktól és hidratálóktól kezdve az arcmaszkokig és alapozókig mindenben megtalálhatóak már. 

Íme 5 arcápolási termékekből álló lista, lelőhelyekkel és árakkal:

1. Glow Hub Super Shroom bőrerősítő szérumpermet gombakivonattal

lilulandshop.hu – 100 ml – 5.990 Ft

A Glow Hub nemrégiben dobta piacra vadonatúj Super Shroom termékcsaládját, amely három, gombával átitatott terméket tartalmaz: Skin Trip Treatment Lotion, Grow and Glow Mud Mask, Super Shroom Serum Mist. A Glow Hub Super Shroom bőrerősítő könnyed és hidratáló szérumpermet segít megóvni a bőröd egészségét és megvédeni a káros környezeti hatásoktól és az oxidatív stressztől.  A formulában található a probiotikumokban gazdag Kombucha kivonat is, amely fokozza a bőr védekezőképességét. Extra, hogy a színes, gomba megjelenésű csomagolás ami valóban világít a sötétben.

2. Origins Mega Mushroom Relief&Resilience soothing treatment lotion arcápoló

douglas.hu - 100 ml – 6.993 Ft 

A Relief and Resilience Soothing Cream amley reishi gombát és tengeri homoktövist is tartalmaz kiváló választás a száraz, érzékeny és kombinált bőr számára. Segít azonnal csillapítani az érzékenységet és a bőrpírt, miközben intenzív adag hidratálást biztosít a szomjas bőrnek.

3. Shiseido ULTIMUNE Power Infusing Concentrate Arcápolási szérum

marionnaud.hu – 22.200 Ft

Az Ultimune 25 év kutatás eredménye, 200 szépségdíjat nyert és minden 7. másodpercben értékesítenek belőle egy üveggel. Nyolc különböző növényi anyagot tartalmaz, köztük a reishi gombát. Ganoderma lucidum, más néven reishi gomba kivonatot tartalmaz, amely javítja a bőr ellenálló képességét az öregedés hatásaival szemben. Feszesít, tonizál és hidratál a teltebb, fiatalabb bőrért. 

4. Grown Alchemist Anti-Pollution Primer

notino.hu – 50 ml – 14.390 Ft

Bár nem szigorú értelembe vett bőrápolásról van szó, de a primer is fontos része a szépségápolási rutinnak. A primer tulajdonságai közé sorolható:

  • tökéletesen előkészíti az arcbőrt a smink felvitelére, 
  • kitölti a pórusokat és 
  • kisimítja a ráncokat. 

A Grown Alchemist Anti-Pollution Primer tele van Ganoderma gombakivonattal, amely csökkenti a gyulladást és az oxidációt, ezáltal javítja a finom vonalak és a bőrkárosodások megjelenését. Szilikonmentes és segít elhomályosítani a ráncok és pórusok láthatóságát, így tökéletes alapot biztosít a sminkhez.

5. Revolution snow mushroom szérum

parfimo.hu – 30 ml – 4.080 Ft

Ha kedvező ár mellett is kiváló eredményeket szeretnél elérni, a Revolution snow mushroom szérum remek választás lehet a szépségápolási arzenálodban. Fő összetevője a hógomba, amely intenzív hidratáló hatásáról ismert, így nagyszerű alternatívája lehet a hialuronsavnak. Emellett tartalmaz glicerin, amely segít megkötni a vizet a bőrödön, így még mélyebb hidratálást biztosít, és ideális száraz bőrre.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.