Angelina Jolie sokkoló új frizurája: így még sosem láthattuk - FOTÓ

hajviselet frizura göndör haj Angelina Jolie
A színésznő új külsővel lepte meg rajongóit. Angelina Jolie nem a drasztikus változások híve, a hajszínét is csak óvatosan fokozatosan világosította az elmúlt hónapokban, ezért is lepett meg mindenkit a rakoncátlan, göndör frizura.

A CR Fashion Book szeptemberi számának fotózásán készült képeken Angelina Jolie hatalmas diszkófürtökkel látható. A színésznő új fenntartható divatmárkája, az Atelier Jolie ruháit mutatta be. Brad Pitt exe a fotókon inkább hasonlít a Szex és New York Carrie Bradshaw-jára, mint önmagára.

Angelina Jolie
Angelina Jolie új frizurája - Vajon többször láthatjuk majd így?
Forrás: https://www.instagram.com/luigiandiango

Angelina Jolie elárulta azt is, mi inspirálta az Atelier Jolie megalapítására, azt szeretné, ha a vállalata olyan hely lenne, ahol a világ minden tájáról érkező művészek és tervezők találkozhatnak, hogy együtt alkossanak. Hangsúlyozta, hogy az Atelier Jolie a kreativitás és az együttműködés otthona lesz, nem egy tipikus divatmárka.

Bár Jolie most éppen a nemrég bemutatott Maria című filmje miatt téma, azért a frizurája miatt a szépségszakértők is felfigyeltek rá. A hatalmas diszkófrizura éppen a trendnek megfelelő, a '60-as, '70-es és '80-as évek stílusirányzatai ugyanis visszatérőben vannak. A merész fazonok újraélesztését olyan ikonok inspirálták, mint Brigitte Bardot, Donna Summer és Diana Ross. Az iparág extravagánsabb frizurák felé való elmozdulása kiemelkedik az elmúlt évek kifinomultabb szépségtrendjeiből. Angelina Jolie új frizurája tökéletesen illeszkedik a jelenlegi szépségtrendekhez.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.