Ez volt az a pillanat, amikor szétesett Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

szakítás válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Az ellentétek vonzzák egymást — tartja a mondás, ám ez nem minden esetben igaz. Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága nagy szerelemnek indult, ám az erős vonzódást nagyon hamar felülírta valami egészen más.

Jennifer Lopez és Ben Affleck éppen szünetet tartanak, hogy kiderítsék, mi legyen a házasságukkal. Jó ideje találgatja azt az egész világ, hogy mi miatt ment tönkre a kapcsolatuk, ám nyilatkozni ezzel kapcsolatban valószínűleg egyik fél sem fog. Egy párhoz közelálló informátornak azonban megeredt a nyelve.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck felmelegített kapcsolata nagy szerelemnek indult
Forrás: Getty Images

A bennfentes az In Touch magazinnak árulta el: mikor jött el az a pont, amikor Jennifernek és Bennek is leesett, a házasságuk szétesőben van.

„Jen dokumentumfilmjének (The Greatest Love Story Never Told - a szerk.) forgatása nyitotta fel mindkettejük szemét" - mondta a forrás.

Jennifer Lopez olyat tett, amit nem kellett volna

Az egyik jelenetben az 51 éves Ben megosztotta, mennyire megdöbbentette az, amikor megtudta, hogy az énekesnő a This Is Me... Now című albumának munkálatai közben odaadta a dalszerzőknek azokat a szerelmesleveleket, amelyeket a színésztől kapott.

„A magánjellegű dolgokat mindig is szentnek és különlegesnek éreztem. Pontosan azért, mert magánjellegűek. Ebben az esetben alkalmazkodtam" - mondta a színész a kamerába.

J.Lo maga is elismerte, hogy nem biztos, hogy helyesen cselekedett.

„Nem hiszem, hogy jól érezném magam, ha mindezt ő csinálta volna" — vallja a dokuban. „De szeret engem, tudja, hogy művész vagyok. Mindenben támogatni fog, mert tudja, hogy nem tud megállítani."

A dolgok ezután megváltoztak meg Affleck és Lopez között.

Mindketten hátradőltek, és megnézték a filmben, mennyire különbözőek valójában. Míg Jennifer imád a figyelem középpontjában lenni, addig Ben inkább a reflektorfénytől távol élné az életét. Végeredményben mindketten mást akarnak az élettől.

Ez is érdekelhet: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.