Taylor Swift slágerétől zengett a Buckingham-palota: így zajlott az őrségváltás - VIDEÓ

Taylor Swift
Getty Images - Kevin Mazur
királyi család Buckingham-palota videó Taylor Swift
Az énekesnő Londonban lépett fel, a királyi család pedig különleges módon fejezte ki rajongását. A Buckingham-palotában az őrségváltáskor a királyi zenekar Taylor Swift slágerát adta elő.

Úgy tűnik, az egész királyi család rajong Taylor Swiftért, és ezt a legkülönlegesebb módon fejezték ki. A Buckingham-palota az énekesnő slágerétől zengett őrségváltáskor. 

Taylor Swift | The Eras Tour - Cardiff, Wales
Taylor Swift dalát játszották a Buckingham-palotában
Forrás: Shirlaine Forrest/Getty Images f/Taylor Swift

Taylor Swift slágerétől zengett a palota - Ezt adta elő a királyi zenekar

Imádják a rajongók azt a videót, amit a királyi család a hivatalos közösségi oldalaira töltött fel. Nem más látható rajta, mint a királyi zenekar, amint őrségváltáskor épp Taylor Swift egyik legismertebb slágerét, a Shake it offot adják elő. Így fejezték ki az énekesnő iránti rajongásukat, és mint tudjuk, Vilmos herceg Saroltával és Györggyel együtt még a koncertre is elment. Lajos hercegnek azonban otthon kellett maradnia. 

Vilmos táncáért rajong az internet népe: így rázza a herceg Taylor Swift Shake It Offjára

A herceg önfeledten élvezte Taylor Swift koncertjét, és erről videó is készült, amiért annyira rajonganak az emberek, mint Vilmos a Shake it off című slágerért. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.