Brad Pitt és Tom Cruise szívből gyűlölik egymást: egy kontinensen sem tudnak megmaradni

Tom Cruise és Brad Pitt nem szeretik egymást
1998 Huston Award/Jeff Kravitz -
ellentét Brad Pitt Interjú a vámpírral Tom Cruise
30 évvel ezelőtt szerepeltek együtt az Interjú a vámpírral című filmben, az volt az első és az utolsó. Brad Pitt és Tom Cruise szívből gyűlölik egymást, egy kontinensen sem tudnak megmaradni.

Tom Cruise és Brad Pitt 30 évvel ezelőtt egy hatalmas sikert hozó filmet forgattak együtt. Az Interjú a vámpírral több Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjat is elnyert, de a két főszereplő nem ezért emlékszik az alkotásra, számukra a forgatásból annyi maradt meg, hogy mennyire nem jöttek ki egymással. Az ellentét azóta is éles, a köztük húzódó feszültség pedig újabb lendületet kapott most, hogy Brad Pitt Angliában forgatott, amit Tom Cruise az otthonának tart. Nem is örült neki, hogy gyűlölt kollégája is a kontinensre érkezett.

Interjú a vámpírral, Tom Cruise és Brad Pitt
Brad Pitt és Tom Cruise az Interjú a vámpírral című filmben
Forrás: On the set of Interview with the Vampire by Neil Jordan/prominent persons:CB2/Francois Duhamel

Tom Cruise és Brad Pitt szívből gyűlölik egymást

"Folyamatosan provokált engem. Eljött egy pont, amikor már nagyon kezdtem neheztelni rá. Egymás szöges ellentétjei voltunk, ő az Északi-sark, én pedig a Déli-sark. Persze mindig nagy kézfogással üdvözölt, amikor találkoztunk. Viszont volt egyfajta rejtett versengés köztünk, ami minden beszélgetésünket elterelt egy másik irányba" - mesélte Brad Pitt az Interjú a vámpírral című film forgatásáról, ami teljesen kikészítette más okokból is a színészt. Brad Pitt és Tom Cruise kapcsolata azóta sem állt helyre, de útjaik eddig nem keresztezték egymást. Nemrég azonban Brad Angliába érkezett a készülő F1 című filmjének forgatása miatt - amit már a Hungaroringen folytatnak - az ellentét pedig ismét előkerült.

Tom Cruise ugyanis 2021 óra él Londonban, és Angliát már az otthonának tartja. Imád ott lenni, ezért nem nézte jó szemmel Brad Pitt színre lépését. A források szerint a színészek sosem tették túl magukat azon, hogy csúnyán összekülönböztek, amikor az 1994-es Interjú a vámpírral című filmet forgatták. 

"Ez az oka annak, hogy 30 éve nem dolgoztak együtt"

 - árulta el egy bennfentes. "Nyilvánosan bagatellizálják, de nem titok, hogy ki nem állhatják egymást. És most, hogy Brad az Egyesült Királyságban forgat, Tom minden alkalmat megragad, hogy szembeszálljon vele."

Bennfentesek szerint Tom nagyon territoriális lett fogadott hazájával kapcsolatban, és nem szereti, hogy Brad ellopja a reflektorfényt azzal, hogy ott forgat egy nagyszabású produkciót. Az is "böki a csőrét", hogy Brad ugyanazzal a csapattal dolgozik, akit Tom felbérelt a Top Gun forgatására: "Mindenféle pletykák keringenek arról, hogy Brad megközelíti Tom sikerét, és egymilliárd dollárt fog hozni a film, amikor majd jövő nyáron végre a mozikba kerül, és ez nem tetszett Tomnak" - árulta el a forrás. "Meg van győződve arról, hogy az Oscar-díjas Brad szándékosan tesz neki keresztbe, és megpróbálja őt felültetni".

Állítólag Tom Cruise minden alkalmat megragad, hogy rosszat mondjon az F1-ről, amelynek készítéséért több mint két évig küzdött a színész. "Tom személyeskedik, és pitiáner dolgokat mond Brad új filmjéről" - mondja a bennfentes. "Bradet ismerve, bőven lesz mit visszaszólnia." 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.