Sztárok, akik a moziban partnerek, de a valóságban gyűlölik egymást

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Mad Max: Fury Road" - Red Carpet
Getty Images/Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Mad Max: Fury Road" - Red Carpet - Kevin Winter
viszály hollywood utálat mozi sztár
Nem egy színészszerelem és házasság kezdődött már a filmvásznon, a romantikus történetszál, mindennapos közelség néha a való életbe is átlopja magát. Ám sokkal gyakrabban fordul elő, hogy a szerelem, barátság csupán a moziban létezik, a valóságban a sztárok között inkább az utálat van jelen.

Hányszor láttunk már a filmvászonról a való életbe kilépő színészbarátságokat és szerelmeket! És hányszor nem látjuk, amikor a sztárok már a centit vágják, csak legyen már vége a forgatásnak, a csöpögős romantikának és az örök barátság szoros ölelésének, mert a való életben olyannyira nem szeretik a filmbéli partnerüket, hogy egyáltalán, sőt! Inkább az utálat, súlyosabb esetben a gyűlölet uralja a két híresség kapcsolatát, ám az egyszeri néző erről mit sem tud. Pedig nem ritka jelenség, hogy akik a moziban megvesznek egymásért, a valóságban messzire kerülik egymást. Hogy kik ők, és miért gyűlölik egymást? Mutatjuk. 

Ryan Gosling és Rachel McAdams, sztárok, akik gyűlölték egymást
Hihetetlen, de igaz: gyűlölték egymást, de szerelem lett a vége
Forrás: 2005 MTV Movie Awards - Press Room/2 Shot

Ryan Gosling és Rachel McAdams — a két sztár gyűlölte egymást, de...

McAdams és Gosling a világ egyik kedvenc párosa volt a vásznon és azon kívül is, de nem mindig működött közöttük a kémia. A Szerelmünk lapjai forgatása alatt annyira viharos volt a kapcsolatuk, hogy egy ponton Gosling azt kérte, hogy McAdamst távolítsák el a forgatásról, és hozzanak az egyik jelenethez egy másik színésznőt, mert vele képtelen együtt dolgozni. Végül a rendező, Nick Cassavetes hívta a producert, négyen együtt bevonultak egy szobába beszélgetni, ahonnan a rendező hamar távozott, mert nem bírta, ahogy a két színész üvöltözik egymással. Minden jó, ha a vége jó: a beszélgetés hatására a forgatás hátralévő részében nem volt gond, ráadásul McAdams és Gosling egymásba szerettek. A kapcsolat két évig tartott.

"Mad Max: Fury Road" Photocall - The 68th Annual Cannes Film Festival Tom Hardy, Charlize Theron
A két sztár viszonya annyira elharapódzott, hogy közvetítőt kellett hívni hozzájuk
Forrás:  Getty Images

Tom Hardy és Charlize Theron — közvetítőt kellett hívni hozzájuk

A két sztár állítólag annyira összeveszett a 2015-ös Mad Max: A harag útja forgatásán, hogy nem voltak hajlandóak beszélni egymással, Theron még közvetítőt is kért. A film rendezője, George Miller kettejük viszályára így reagált:

„Nincs rá mentség, és azt hiszem, ebben a szakmában hajlamosak vagyunk arra, hogy a nagyszerű alakítások mellett olyan problémákat hagyjunk elharapódzni, amelyeket simán el lehetett volna kerülni” — mondta, hozzátéve, hogy semmi különös oka nincs az utálatnak, a két színész egyszerűen csak nagyon különbözik egymástól.

Fast and Furious 5 - Premiere in Rio de Janeiro
Forrás: LatinContent via Getty Images/Fast and Furious 5 - Premiere in Rio de Janeiro

Vin Diesel és Dwayne „The Rock” Johnson

A Halálos iramban több sztárja között is hatalmas volt a feszültség, amikor az Universal kitalálta, hogy spin-offot készít. Mindenki mindenkire kígyót-békát kiabált, Vin Diesel és Dwayne „The Rock” Johnson között is nagy volt a feszültség. Utóbbi szerint azért, mert ő szerepet kapott a franchise egyik spin-offjában, Diesel viszont nem. Johnson egy 2016-os Instagram-posztban így írt a viszályról: „Nincs még egy franchise, amitől ennyire felforrna a vérem. A női színésztársaim mindig elképesztőek, és imádom őket. A férfiakkal azonban más a helyzet. Néhányan emberként is megállják a helyüket, és igazi profiként viselkednek, míg mások nem”.

Diesel erre így reagált: „Producerként mindenkiért kiállok, beleértve Dwayne-t is. Nem is tudja, hányszor megvédtem, de nem is kell tudnia. Ő a családom tagja..Dwayne Johnsonnak csak egy Vin van az életében, csak egy nagy testvére van a filmvilágban, és az én vagyok."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.