Jennifer Lopez Bridgerton témájú bulija: az énekesnő Sarolta királynőként tündökölt

születésnap buli Bridgerton Jennifer Lopez
Jennifer Lopez egy videómontázst posztolt a Bridgerton témájú születésnapi bulijáról, majd egy hosszú posztban mondott köszönetet a rajongóinak azért a hatalmas meglepetésért, amit okoztak neki a nagy napon.

Jennifer Lopez 55 éves lett július 24-én. Az énekesnő egy hatalmas, Bridgerton témájú partival ünnepelt, ahova számos vendéget meghívott. A Lopez Instagramján közzétett videómontázsból látszik, hogy a szervezők minden apró részletre figyelek. Jennifer Sarolta királynő szerepében tetszeleg, trónja is volt, és hasonlóan impozáns frizurát is készíttetett magának.

Jennifer Lopez, Bridgerton,
Fotót Jennifer Lopezről, amint a Bridgerton témájú bulikján Sarolta királynőként tündököl
Forrás: https://www.instagram.com/jlo/

A felvételhez, aminek aláfestő zenéje is a sorozatból származik, mindössze ennyit írt: „Nyájas Olvasó... Pompás estét töltöttünk el együtt!”

Jennifer Lopez a videó közzététele után pár órával egy hosszú posztban mondott köszönetet a rajongóinak, akik azzal lepték meg, hogy Times Square-en egy óriásplakáton köszöntötték fel.

„Tegnap este és ma reggel a világ minden tájáról érkező születésnapi jókívánságokat, gyönyörű videókat és bejegyzéseket olvashattam. Nevettem, mosolyogtam, könnyeztem, és amikor megláttam az óriásplakátot a Times Square-en, teljesen le voltam nyűgözve. Tényleg a legjobb, legcsodálatosabb rajongóim vannak a világon. Soha nem tudnám kifejezni, mennyire meghatódtam, és milyen hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy mindannyian az életem részei vagytok. Nagyon-nagyon köszönöm nektek. 🤍🙏🏼
Nehéz elhinni, hogy ennyi időt töltöttünk együtt. Vicces, ahogy itt ülök és a legkülönlegesebb utazásról elmélkedem, még mindig ugyanannak a lánynak érzem magam, aki tele van energiával és bátorsággal, aki látszólag készen áll arra, hogy az egész világgal felvegye a harcot, belül pedig olyan gyengéd, törékeny és néha rémült, de mindig tele van szeretettel. Annyi szeretetet érzek irántatok! Szeretném, ha tudnátok a születésnapomon, hogy ti vagytok a legnagyobb ajándékom. A családom és a barátaim mellett mindig ott voltatok nekem a jó és a nehéz időkben is. Mindig számíthattam rátok. És szeretném, ha tudnátok, hogy mindig számíthattok rám. Köszönöm a gondoskodást, a megértést, a hűséget és legfőképpen a szeretetet. 🤍
Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm..." - írta az énekesnő.

Jennifer Lopez nem hivat meg Ben Afflecket a Bridgerton-buliba

Jennifer Lopez nagyszabású buliján nem volt ott a férje, Ben Affleck. A házasságuk romokban, a színész már hetekkel ezelőtt elköltözött közös otthonukból, elvitte az összes cuccát. Sem Lopez, sem Affleck nem viseli már a jegygyűrűjét, és a nyarat is külön töltik. Az egész világ a válásról szóló hivatalos nyilatkozatot várja, ám az eddig még várat magára. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.