Hugh Jackman és Kate Beckinsale együtt szórakozott Wimbledonban

Hugh Jackman
AFP - AFP
Van Helsing Kate Beckinsale Wimbledon (tenisz) Debora-Lee Furness Hugh Jackman Hugh Jackman
Nemrég, huszonhét év után vált el feleségétől a sztár, de azt rebesgetik, már meg is van az új szerelme egy Broadway-színésznő személyében. Azonban a hétvégét nem vele töltötte Hugh Jackman, hanem Kate Beckinsale-lel, akivel egykor a Van Helsingben játszottak együtt.

A két sztár egymás mellett ült és egymás fülébe suttogva beszélgetett Wimbledonban. Hugh Jackman és Kate Beckinsale a páros női egyes döntőjén vett részt. A Farkas sztárja szeptemberben, 27 év után vált el feleségétől, Deborra-Lee Furnesstől. 

Hugh Jackman
Hugh Jackman újra a Farkas bőrébe bújt
Forrás:  AFP

A válás oka állítólag az volt, hogy miután gyerekeik kirepültek a családi fészekből, semmi közös nem maradt bennük. Valami talán mégis, hiszen a válás után még kettesben ünnepelték a világsztár születésnapját. Akárhogy is történt, Hugh Jackmanre azóta újra rátalált a szerelem egy Broadway-színésznő személyében, s bár a tenisztornán nem vele jelent meg, a sztár arcáról letörölhetetlen volt a mosoly.

A sztár nemcsak a válása miatt került újra reflektorfénybe, hanem a legújabb Deadpool-film miatt is: A Deadpool és Farkas című moziban újra annak a karakternek a bőrébe bújik, amelyik egykor A-listás sztárrá tette az ausztrált színészt. 

Hugh Jackman a szokásos elegáns formáját hozta, és szépségével Kate Beckinsale is magára vonta a kíváncsi tekinteteket. 

Nagy találgatásokra a közös szórakozás ennek ellenére sem ad okot, a két színészt, aki a Van Helsing című filmben szerepelt együtt, csupán barátság köti egymáshoz, a szombati közös időtöltés alatt sem történt semmi, ami gyanúra adhatna okot. 

Wimbledonban nemcsak ők keltettek nagy feltűnést, Katalin hercegnő megjelenése is nagy visszhangot keltett, de a show-t ezúttal Sarolta hercegnő vitte el.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.