Károly király egyre feszültebb? Ezúttal egy kisfiúra akadt ki – Videó

Braemar Highland Gathering 2022
Getty Images/Braemar Highland Gathering 2022 - Max Mumby/Indigo
Károly király Kamilla királyné ideges segítség
Nem tudni, hogy az egészségügyi állapota, vagy egyéb más dolgok miatt lehet-e, de Károly király egyre feszültebbnek tűnik a nyilvános eseményeken.

Károly király, akit évtizedek óta a kizökkenthetetlen természetéről és kedves modoráról ismerünk, az utóbbi időben egyre türelmetlenebb és ennek jelét is adja a nyilvános szereplései alkalmával.

Károly király elvesztette türelmét
Károly király elvesztette türelmét
Forrás: Getty Images

Károly király ideges volt vagy csak segíteni akart?

Ezúttal a Lordok Házában, az Egyesült Királyság parlamentjének ünnepélyes megnyitóján vett rész feleségével, Kamilla királynővel. Az eseményre a király díszes, hosszú palástot öltött, amit, miután leült, több kisfiú segített megigazítani. A procedúra több időt vett igénybe, mint amihez Károly királynak türelme volt és saját kezébe vette a dolgot: kihúzta a segítője kezéből a palástját és ő maga igazította meg azt. A felvételen úgy tűnik, a király kissé felhúzta magát azon, hogy a gyerekek sokáig bajlódtak a ruhadarabbal, de az is lehet, hogy III. Károly csak segítő szándékkal lépett közbe...

Nem először nyilvánult meg haragosan Károly király

A világsajtót természetesen bejárta az eset, ahol szintén azt találgatták, milyen indíttatásból kapta ki a kisfiú kezéből Károly a palástot. Okkal feltételezhető, hogy valóban ideges volt, hiszen a közelmúltban volt már arra példa, hogy elvesztette a kontrollt: néhány nappal ezelőtt egy kétnapos Csatonra-szigeteki látogatáson vett rész Kamilla és Károly király. Egy nyilvános eseményen, amikor a katonai parádét nézték a városban, hirtelen erős szél és esőzés támadt. A királynő elő akarta venni esernyőjét, a kabátja ujján azonban nem tudta kibújtatni a kezét. A király próbált neki segíteni, ám mivel ő is esernyőt tartott a kezében, nem járt szerencsével. Ekkor haragosan egy segédet szólított meg, hogy annak kérje a segítségét. Mindez nem sokkal azután történt, hogy Kamilla királynőt biztonsági kísérettel azonnal kivezették egy fagylaltos furgonból, ahol épp a helyi finomságokat kóstolta. A palota nem kommentálta a történteket, annyi derült ki, hogy téves riasztás történt és senkit sem vontak felelősségre - írta meg a Daily Mail.

A szóban forgó esetről videofelvétel is készült, amit alább ITT lehet megtekinteni.

Tudtad?

Tom Quinn királyi szakértő és író szerint Sussex hercegét arra próbálja rávenni az apja, III. Károly, hogy mihamarabb találjon egy brit ingatlant, amely lehetővé tenné a királynak, hogy több időt töltsön unokáival, Archie-val és Lillibettel. Quinn továbbá utalt arra is, hogy ennek hatására a testvérek közötti feszültség is enyhülhetne. Ugyanakkor kétségeit fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Meghan Markle elkísérné-e férjét Angliába.

A teljes cikket olvasd el a life.hu oldalán!

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.