Kate Hudson bevallotta, ő sem használ dezodort

dezodor Matthew McConaughey Kate Hudson
Matthew McConaughey-hez és sok sztárhoz hasonlóan a színésznő sem használ dezodort. Kate Hudson egy talk show-ban vállalta fel higiénés szokásait.

Kate Hudson a Nézd meg, mi történik élőben Andy Cohennel beszélgetős műsorban arról beszélt, hogy több filmben volt a partnere Matthew McConaughey, a színésznek pedig mindig kilométerekről is érezhető testszaga volt. Így volt ez, amikor a Bolondok aranyát forgatták és a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt romantikus vígjátékban is. 

Kate Hudson és Matthew McConaughey a Bolondok aranyában
Kate Hudson és Matthew McConaughey a Bolondok aranyában 
Forrás: Northfoto

Matthew McConaughey és Kate Hudson kompromisszumot kötöttek

Azok után ez nem meglepő, hogy Matthew McConaughey már 2005-ben, amikor az év legszexibb férfijának választották a People-nek elmondta, 20 éve nem használ dezodort, nem szereti a mesterséges illatokat és az édesanyja is arra tanította, hogy a férfinek legyen természetes testszaga és a barátnői sem kifogásolták soha a bőre illatát, sőt... A műsorban Hudson elmondta, bár valóban volt szaga Matthew-nak, teljesen megérti a döntését, mert ő maga sem használ dezodort egy ideje. Azt azonban nem tagadta, hogy a közös forgatásokon szükség volt egy természetes sókristályra, amit szagtalanítás gyanánt a bőrbe dörzsöltek és amibe a színész is belement. Azt a pletykát pedig Hudson cáfolta, hogy közös filmjeikben kényszerítette volna Matthew McConaughey-t  - aki saját bevallása szerint naponta többször is zuhanyzik - dezodorhasználatra. 

Matthew McConaughey & Kate Hudson On Location for "How To Lose A Guy In Ten Days"
Matthew McConaughey Kate Hudsonnal a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmben
Forrás: Northfoto

Kate Hudson se használ dezodort

"Elfogadtam, hogy nem használ dezodort, de mellesleg én sem" - vallotta be Hudson. Ezt a döntést hozta meg egyébként Gwyneth Paltrow is, akiről szintén az a szóbeszéd járta, hogy nincs jó szaga. Ő azt vallja, a dezodorok, pláne az alumíniumtartalmúak nagyon károsak az egészségre. "Inkább büdös legyek, mint halott" - jelentette ki korábban. Cameron Diazról is tudni lehet, hogy  szintén nem híve a dezodornak, amely gátolja az izzadást és szerinte egészségtelen.

A legutóbb arról lehetett olvasni, hogy Brad Pitt is emberes testszaggal rendelkezett, nem dezodorált és nem is fürdött napokig. A legfrissebb információk szerint a színészt kedvese, Ines de Ramon jobb belátásra bírta, azóta fürdik, sőt, fogselymet és illatszereket is használ, és már a bőrét is ápolja. 

 Yvette Nicole Brown színésznő is szerét ejtette, hogy megszaglássza a Matthew-t, hogy véleményt alkothasson szagtémában. "Arra gondoltam, hogy a lehető legközelebb megyek hozzá, hogy megnézzem, büdös-e" – nyilatkozta egykor. "Igazuk van a korábbi partnereinek és az édesanyjának, nem volt rossz szaga, inkább édeskés, granola illatú volt" - tette hozzá. 

 

@bravowwhl Kate Hudson puts an old urban legend about Matthew McConaughey to rest once and for all. #WWHL ♬ original sound - BravoWWHL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.