Iszonyú balesetet szenvedett, kétszeresére dagadt Matthew McConaughey arca

Getty Images/Hubert Vestil -
Matthew McConaughey Texas méhcsípés duzzanat
A színésznek kétsége sem lehet afelől, hogy a balesetek a legváratlanabb pillanatokban történnek. Matthew McConaughey arca a kétszeresére dagadt.

Matthew McConaughey fájdalmas sérülést szenvedett, fotón is megmutatta, milyen csúnyán elbántak vele! Az Úriemberek és a Csillagok között sztárja 2014-ben költözött Malibuból Texasba a családjával, de ilyen kellemetlen incidensben eddig még nem volt része.

Matthew McConaughey balesetet szenvedett

McConaughey közösségi oldalára posztolt egy szelfit, amelyen ugyan mosolyog, de valószínűleg csak kínjában, a jobb szeme és az arca egy része ugyanis hatalmasra dagadt, miután szemen csípte egy méh. A sztár ki sem bírja nyitni az érintett szemét, amivel jó néhány rajongójára ráhozta a frászt! Bár nem számolt be róla, vélhetően orvoshoz fordult a problémával, és a megfelelő kezelés hatására remélhetőleg hamar maga mögött tudhatja a megpróbáltatásokat.

A sztár a történtek ellenére imádja Texast, ahová egy békésebb, lassabb élet reményében költözött a családjával. Néhány nappal ezelőtt nagy ünneplésben volt része, mert mint kiderült, elsőszülött gyermeke most lett 16 éves. Az 54 éves színész azt üzente fiának, Levinek, hogy élvezze az utazást, utalva arra, hogy a tini hamarosan nagykorú lesz és teljesen önállóvá válik. A lelkiismeretes apuka megjegyezte, csak remélni tudja, hogy kedvesével jó munkát végeztek a gyermeknevelés terén.

„Tudd, hogy mikor kell igent, mikor  nemet, és mikor talánt mondani… Használd ki az időd! Élvezd az utazást!”

– köszöntötte a tinit a színész Utólag nagy kő eshetett le a szívéről, hogy a méhcsípés csak fia nagy napját követően történt, és nem az ő feldagadt arcáról maradt emlékezetes a 16. életév betöltése. Camila Alvessel egyébként Levin kívül van egy 14 éves lányuk, Vida és egy 11 éves fiuk, Livingston.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.