Shannen Doherty utolsó kívánsága még teljesült: így akart távozni az élők sorából

Shannen Doherty
Getty Images - NBC
házasság halál válás Shannen Doherty
A színésznő válását egy nappal a halála előtt véglegesítették, és ez nem véletlen. Shannen Doherty tudta, hogy kevés ideje van hátra, és nem akart az exe feleségeként távozni az élők sorából.

Shannen Doherty július 13-án, szombaton hunyt el 53 éves korában, ő és a hozzá közel álló emberek is tudták, hogy nem fogja túlélni a hétvégét, de úgy távozott, ahogy szeretett volna: egyedülállóként. Siettette a válását, mert nem akart az exe feleségeként meghalni.

Shannen Doherty
Shannen Doherty egyedülálló nőként akart meghalni
Forrás: WireImage/Tibrina Hobson

Shannen Doherty mindent megtett azért, hogy halála előtt végelegsítsék a válását

Shannen Doherty agyműtétje előtt jött rá, hogy férje megcsalta, ezért 2023-ban beadta a válókeresetet. "Nem tudtam elmenni a műtétre úgy, hogy ő is ott van. Annyira elárulva éreztem magam. Úgy éreztem, nem szeret az az ember, akivel 14 évig együtt voltam, az, akit én teljes szívemből szerettem" - mondta akkor Doherty. Válásuk húzódott, férje ugyanis nem akart tartásdíjat fizetni. "Kurt húzza-halasztja a procedúrát, nem adja át az értékes fényképarchívumot, és 

abban reménykedik, hogy meghalok, mielőtt fizetnie kell nekem. 

Ő éli az életét, extravagáns életmódot folytat és kibújik a felelősség alól, én pedig nem férek hozzá a pénzünkhöz" - ez állt a bírósági dokumentumokban. A színésznő azt állította, hogy amíg ő az életéért küzd és keresőképtelenné vált, addig férje luxuséletet él miközben azt állítja, nem tud fizetni.

Shannen Doherty állapota a kezelések ellenére egyre romlott, végül inkább lemondott mindenről, csak hogy ne ennek a férfinak a feleségeként kelljen távoznia az élők sorából. 

Shannen nagyhatalmú válóperes ügyvédje, Laura Wasser, aki Dr. Dre-től Kim Kardashianig mindenkit képviselt már, "lázasan" dolgozott a papírmunkán a halála előtti héten. Shannen és Kurt július 12-én, a Shannen halála előtti napon írta alá a papírokat. A válás ügyében eljáró bíró eleget tett Shannen azon kívánságának, hogy egyedülálló nőként haljon meg. Shannen Doherty és a belső köre is tudta, hogy a színésznő már nem fogja túlélni a hétvégét, július 13-án, szombaton távozott az élők sorából, de legalább az utolsó kívánsága teljesült.

A színésznő a végsőkig reménykedett abban, hogy meggyógyul. Élete vége felé még vágyott egy társra, egy szerelemre. "Azt hiszem, egy magamfajtának nehéz (megtalálni a szerelmet), véleményem szerint azért, mert nehéz úgy randizni valakivel, hogy tudod, hogy nem sok időtök van együtt" — vallotta be őszintén Shannen a műsorban, majd így folytatta: "Nem hiszem, hogy a férfiak ugyanolyan jól kezelnék a halált és a betegséget, mint a nők. Szóval, azt hiszem, nagyon nehéz eset vagyok."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.